A halál után a lélek a Bika Csillagképbe száll?
Érdekes kérdés ! Lehetséges. Ez megmagyarázza miért van ilyen vérszívó politikai elit mindenhol a világban. Ugyanis Ők Reptoidok. A Reptoidok pedig útálják a Plejádokat és harcban állnak velük/velünk.
Most már értem miért van ilyen nemes lelkem ! Köszi :-)
ezen már én is gondolkodtam, van egy cikk, ha valaki nem mozog otthonosan e témában kicsit fura lesz ami benne van leírva,de állítólag az az idegen civilizáció tagja közölte telepatikusan egy emberrel az 51 es bázison h az idegen szemszögéből mi történik az emberek lelkével a haláluk után.
És h az emberek, függetlenül a beosztásuktól mind csak rabszolgák, akik a politikai elitet, és az azokon uralkodó idegen fajokat szolgálják ki.
itt a cikk linkje is.De nem csak ezen az oldalon van fenn, rengeteg helyen megtalálható még.
Igaz hogy a demokráciában minden ember rabszolga, de azt nem hiszem hogy földönkívüliek lennének a vezetők . Ugye a demokrácia velejárója a kapitalizmus ami egyenlő egy öngyilkossággal . Ebbe nem mennék bele itt leírják a belső működését :
http://www.youtube.com/watch?v=jWMNMt1RO6I&feature=share
Ezért is nem hiszem hogy ha valóban az idegenek irányítanának minket akkor ezt a lassú öngyilkosságot akarnák . Ha el akarnák intézni az emberi civilizációt sokkal gyorsabb módok is vannak rá . Pont hogy sajnos most valóban az önző és kapzsi ember irányít a demokrácia álcája alatt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!