Miért etetitek a trollt?
Figyelt kérdés
Van itt egy fáradhatatlan troll az ezotéria rovatban, aki napi szinten a pécsistoppos meg a paranormálos oldalait nyomatja és minden kérdéséhez hozzáfűzi, hogy "ugye most már elhiszitek szkeptikusok?" Nem értem, hogy a modik miért nem tiltották még ki, amikor mások kérdéseit sokkal kisebb indokok miatt is szó nélkül törlik. Nem egyszerűbb lenne, ha ennek az unatkozó trollnak nem válaszolnátok ezentúl? Szerintem akkor pár nap alatt megunná a hülyeségeit és keresne másik fórumot.2013. máj. 17. 01:33
2/9 anonim válasza:
Azért van benne valami, de nem kell válaszolni senkinek sem a kérdéseire és megunja, majd elmegy..nem egyszerűbb?
3/9 anonim válasza:
Kitaláltam valamit !!!!! Mi szkeptikusok szerint minden ufós kérdés, meg mágia kérdés troll, ergó azokat se etessük, így ezentúl ne is válaszoljunk nekik semmit. Ne írjunk ebbe a kategóriába !
4/9 anonim válasza:
Ennyi erővel töröljük az ezo témát...
5/9 anonim válasza:
Akkor nem tudna, hova okvetetlenkedni pl ennek a kérdés kiagyalója sem
6/9 anonim válasza:
Szerintem azért nem törlik, mert azok a blogok meg honlapok fizetnek a gyik-nak, hogy a hülyeségeiket reklámozzák :)
7/9 Wadmalac válasza:
Aki a GYK-n akarja bármilyen ezoterikus témáról bizonyítani, hogy tudományos valóság és azt várja, hogy kihívása révén a hitetlenek térdre borulnak a bizonyítékai előtt, az vagy nagyon naiv, vagy valóban troll.
Egyébként a "szkeptikusok..." felhívásra nagyon ritkán válaszolnak igazi szkeptikusok, tehát olyanok, akik kételkednek ,de valódi tényeket elfogadnak, inkább megingathatatlan hitetlenek blamálják a kérdést, még ha az valójában nem is elborult hülyeség.
Ilyenkor mindkét oldal megérdemli a troll nevet.
Trollok meg egymás közt jól elvannak a trágyadobálással. Ott legalább nem zavarnak mást.
:)
8/9 anonim válasza:
figyi, téleg idegesítő lehet, de ezt NEM trollnak hívják!
9/9 anonim válasza:
Jó hírem van a C.I.A közreműködésével kiiktattuk a személyt ügy lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!