Melyik a legolcsóbb macska eledel? Két kinti, ivartalanított, felnőtt cicám van, Ti mivel etetitek a macskáitokat?
Rosszul kezdődik a kérdés. Bocsánat, de azért az állattartáshoz nem így kéne hozzáállni. Melyik lehet a legolcsóbb macska eledel? A legsilányabb... persze a drágábbak között is van rossz beltartalmú. Én itt szoktam olvasgatni, hogy az Aldi meg nem is tudom milyen bevásárló helyek saját márkás kajái az árukhoz képest elég jók. Szerintem elsősorban ne az olcsóságra törekedj, persze azt sem mondom, hogy kötelező mindenből a prémium, mert két macseknál az azért már jelentős összeg. Azok a jó eledelek, aminek viszonylag nagy a hústartalma és nem tartalmaz sem cukrot, sem gabonát sem semmi tartósító és színező szert.
Az én cicáim prémium száraz tápot kapnak és mellé változatosan nyers csirke húst, halat, tasakos kajcsikat, néha nyers májat, bár ezt nehezen eszik, de én is próbálkozom többféle kajával, hogy ne legyen egyoldalú a táplálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!