Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A Hold valójában egy idegenek...

A Hold valójában egy idegenek építette szállító űrhajó?

Figyelt kérdés

Közel harminc éve nem tudták megdönteni tudományos érvekkel azt az orosz elméletet, amely szerint a Hold nem égitest, hanem egy üreges, idegen űrhajó.

Szkeptikusok ezt mivel magyarázzátok ?

[link]

2013. máj. 1. 21:53
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Ez teljesen hülyeség.

Itt a bizonyíték,hogy a Hold se nem égitest se nem űrhajó.

http://www.youtube.com/watch?v=9pml6WZLJLg

2013. máj. 3. 00:24
 32/37 anonim ***** válasza:

"Szerintem egyértelmű hogy az orosz tudósok őszintébbek, mert nem áll mögöttük a C.I.A akik eltitkoltatnak mindent !Így érthető ? :_D"

Na ezen jót röhögtem. Az, hogy KGB, mond valamit?

2013. máj. 25. 07:57
 33/37 anonim ***** válasza:
Az ütközéses elméletet már réges rég cáfolták. Aztán jött a dupla ütközés, hogy nekiment, visszajött és megint nekiment, de erre azért elég kicsi lenne az esély. Na most, ha a Föld egy holdat is igényelne mindössze 30 mérföld átmérőjű lenne, ez meg egy 2160 mérföld átmérőjű szinte már bolygó. Nagobb mint a Pluto. :)
2013. júl. 13. 13:08
 34/37 anonim ***** válasza:

1., A plútó nem bolygó

2., Nem cáfolták az "ütközéses elméletet", sőt, az a mai napig a tudományosan elfogadott elmélet a Hold keletkezésére.

2013. júl. 13. 19:48
 35/37 anonim ***** válasza:
Mellesleg a "titkosszolgálat" rendes neve hírszerzés, ami épp az igazság kiderítésével foglalkozik, ezzel csökkentve a titkos tervek fokozta feszültségeket.
2013. júl. 14. 17:06
 36/37 anonim ***** válasza:

8:32 ezt én is hallottam hogy a Föld üreges belül, humpalumpák meg kakamatyik élnek a belsejében és gravitáció nem is létezik :D

A Hold pedig azért nem szakadt át mert a reptíliánok és a lumbulábiak bekapcsolják a neutrínós hű-micsodazé védőpajzsukat és amikor jön a meteor,akkor úgy visszaverik hogy még a Jupiter se állítja meg!

2014. máj. 1. 17:53
 37/37 anonim ***** válasza:

Utazás a Föld középpontja felé regény közel 50 balfékektől való pénzlenyúlásos expedíciót eredményezett.

A 80-as években Izaura szemészetére gyűjtöttek a magyar emberek.

A lapősföldhívők egyháza az Inverse game ihlette, a Flat Earth Society több mint 1 milliárd dollárt gyűjtött.

A Hold valójában egy idegenek építette szállító űrhajó balf***szság meg a Moonfallból született, erre is adakoztak az emberek a Kickstarter-en :)

Az emberek idiotizmusa határtalan, nézz tükörbe kérdező!

2023. jún. 15. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!