Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A Hold valójában egy idegenek...

A Hold valójában egy idegenek építette szállító űrhajó?

Figyelt kérdés

Közel harminc éve nem tudták megdönteni tudományos érvekkel azt az orosz elméletet, amely szerint a Hold nem égitest, hanem egy üreges, idegen űrhajó.

Szkeptikusok ezt mivel magyarázzátok ?

[link]

2013. máj. 1. 21:53
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
a holdra telepítették a volt szovjet éra dilettánsait, a bukott pártelnökökkel, és párttitkárokkal együtt
2013. máj. 2. 13:44
 22/37 anonim ***** válasza:
82%

23:58 vagyok. Nem értem hogy miért kaptam lepontozást. Csak azért mert kimondtam azt hogy ez nem bizonyíték ami a cikkben szerepel?

Akkor tessék, itt van egy nagyon jó példa ezekre az idióta weboldalakra hogy miért nem szabad nekik hinni.

[link]

2013. máj. 2. 14:03
 23/37 anonim ***** válasza:
55%

Ekkora bőrrudat,amit itt a kérdező és Súr össze vissza dumálnak...Már szégyenlem hogy ugyanazokból az elemekből állok mint ezek.

Elmondanék néhány alap baromnságot,amit itt összehordanak egyesek.

"őszinte szovjet tudósok"

Ezt ki a Fäsz találta ki?Úgy látom mostanában lecsengett a "mondta/bejelentette/felfedezte a NASA" és elterjedt a "mondta/felfedezte/bejelentette a Szovjet Unió".Közben elmondanámn:Ha volt valaha is rendszer,ami a dolgokat jobban titkolta/módosította/hamisította volna mint a Szovjetunió akkor kérlek szóljatok róla.Hamisításban,információk gátlásában és titkolásban a Szovjetek az elsők.

Példáulk ott az űrverseny.Biztos nem leonov került először életveszélybe az űrben,és biztos nem a Szojúz-1 legénysége halt meg először az űrben.Illetve már tudjuk hogy nem a Szputnyik-1 volt a Szputnyik program legelső indított űreszköze.Több "tesztelési" indítás is volt,de mivel egy sikertelen indítás nem jó propaganda reklám ezért azokat szépen elhallgatták.

Szóval ennyit a Szovjet unió szavahihetőségéről...

A kérdésre térve:Baromság.Nyomtatott,félkövér,aláhúzott dőlt betűs baromság.Semmi konkrét bizonyítékot nem hoz fel,semmi tényleges,állam álltal pénzelt kutatási program nincs megemlítve,és semmi olyan dolgot nem tud mondani ami egy cm-nyit is közelebb vinne a teória elfogadásához (ez ugyanis még az elmélet szót se érdemli meg)

És ha a Hold tényleg üreges lenne akkor volna itt pár kérdésem:

-

Hogyan lehetséges egy csomó helyen a Holdon hogy a kráter közepén hegyek vannak?Ezek ugyanis annak a jelei hogy a meteor becsapódott és akkora erejű volt hogy a lökéshullámok a Hold oldalán összefutottak és visszaverődtek a kráterhez ahol egy hegy emelkedett.Egy ekkora erejű meteornak nem kellett volna átlyukasztania egy üreges testet?

2013. máj. 2. 14:16
 24/37 anonim ***** válasza:
80%

"gy ekkora erejű meteornak nem kellett volna átlyukasztania egy üreges testet?"

Nem ééééééééééééérteeeeeeeeeeeeeeeed!

Ottan van homok alatt a hiper szuper védőpajzs, ami védi a ZŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰRlények üregit! Azt még még atomtámadás ellen is véd! Még "jómunkásember" Sándor is megirigyelné, annyira véd!

2013. máj. 2. 15:09
 25/37 anonim ***** válasza:
37%
Most nem tudom hogy szkeptikus vagy-e és Besenyő Pista bácsit utánzol,vagy tényleg komoly ez a védőpajzsosdi.
2013. máj. 2. 15:15
 26/37 anonim ***** válasza:
55%

Először is, David Icke egy szélhámos. Másodszor az egész két részeges orosz tudósnak a fantazmagóréja. Harmadszor a Hold nem idősebb a Földnél.

A hold egy másik égitesttel kölcsönösen mozog. Ez különös dolgokat is eredményezhet. Ez minden.

2013. máj. 2. 17:56
 27/37 anonim ***** válasza:
79%
A krixkraxiak és a lumbulábiak építettek egy szuper vonósugár generátort is, ezért vonzza a hold a tenger vizét is :D ráadásul a motherbookdriverek és a guargumik is ott gyülekeznek a flottájukkal, veszélyes népség ám
2013. máj. 2. 19:07
 28/37 anonim ***** válasza:
85%
A Hold másik oldalát ábrázoló "fényképek" igazából grafikák. Nem érett meg az emberiség arra, hogy megtudja a Holdról a valóságot. A valóságot, hogy az egészet négy Philips-csavar fogja, ami jól látható a hátlapon.
2013. máj. 2. 21:36
 29/37 A kérdező kommentje:

A hold üreges, de a kráterek nem lyukasztják át, mert van egy páncél a holdpor alatt. David Icke az ébredő oroszlán videojában kifejti ezeket az anomáliákat. Lessétek meg a Youtubeon, nagyon tanulságos !

Megállapítoták, hogy régebbi a hold mint a föld. olvassatok ennek utána.

Szerintem egyértelmű hogy az orosz tudósok őszintébbek, mert nem áll mögöttük a C.I.A akik eltitkoltatnak mindent !Így érthető ? :_D

2013. máj. 2. 22:11
 30/37 anonim ***** válasza:

1. Már megint csak egy légbőlkapott elmélet, bármiféle bizonyíték nélkül. Nem sokkal nagyobb butaság szó szerint venni a régi klasszikust, miszerint "Sajtból van a hold", mint azt képzelni, bármiféle alátámasztás nélkül, hogy valami pajzs van a Hold felszíne alatt.

2. Igen, és mégis hogyan állapították meg? Kíváncsi lennék, mégis milyen mérés lehet az, ami ilyen eredményt ad. Egyébiránt rákerestem, de semmilyen értelmes cikket nem találtam ezügyben. Szóval még nyitott a kérdés, milyen mérésekkel tudták azt egyesek megállapítani, hogy a Hold idősebb mint a Föld?

3. Most itt is felhozhatnám az alaptalan vádaskodást (ugyan mit tudhatsz te arról, hogy mit tesz és mit nem tesz a CIA? Az, hogy te azt állítod, mindent eltitkolnak, semmivel sem hitelesebb, minthogy én meg azt mondom, hogy nem). De inkább megkérlek, hogy te is olvass utána néhány dolognak! Konkrétan annak, hány dologra derült fény az oroszokkal kapcsolatban, csak a második világháború és napjaink között, amit próbáltak eltitkolni? (És vajon még hányra nem?) Ha csak néhányról is hallottál, már akkor is feltenném, már akkor is adott a kérdés, ezek után hogy makacskodhatsz ennyire az orosz őszinteség mellett? Ha pedig nem hallottál ilyenekről, akkor gyakorlatilag szinte semmit nem tudhatsz róluk, akkor megint csak mi alapján állítasz olyasmit, amihez abszolút nem értesz?

Az oroszokat és az őszinteséget nem igazán lehet egy mondatban említeni. Gyakorlatilag elég csak Putyin ügyeinek utánanézni egy csöppet. A mi kormányunk kispályás ehhez a fickóhoz képest...

2013. máj. 2. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!