Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A Hold valójában egy idegenek...

A Hold valójában egy idegenek építette szállító űrhajó?

Figyelt kérdés

Közel harminc éve nem tudták megdönteni tudományos érvekkel azt az orosz elméletet, amely szerint a Hold nem égitest, hanem egy üreges, idegen űrhajó.

Szkeptikusok ezt mivel magyarázzátok ?

[link]

2013. máj. 1. 21:53
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

"egy kapitalista ex-focista, sportriporter nagydobra veri a dolgot (persze a saját moneymaker túlzásaival) és rommá keresi magát a

kapitalista társadalom lebutított tömegemberein."

Okosakat mondasz Súr ! Mindíg érdeklődve figyelem hozzászólásaidat, de ebben most nem értek egyet veled. Nem David Icke tehet róla, hogy a nyugat hallgatott az orosz fizikusok elhallgatott felfedezéseiről !

David Icke, csak felhasználta a felfedezéseiket az elméletéhez, ami rengeteg szegmensből áll. A hold csak egy része ennek.

2013. máj. 1. 23:32
 12/37 anonim ***** válasza:
89%
Kettő probléma van evvel. 1.: Az egész cikk csak feltevéseket hangoztat. 2.: Egy ilyen weboldalt én is bármikor összedobok és azt írok bele amit akarok. A weboldal hitelessége számomra eléggé megkérdőjelezhető.
2013. máj. 1. 23:58
 13/37 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem a lumbulábi vagy guargumi birodalom csatacirkálója lehet és éjszakánként onnan érkeznek a reptoid, krixkraxi megszálló űrhajók hogy 404et elrabolják
2013. máj. 2. 03:46
 14/37 anonim ***** válasza:
82%
Miből gondolod, hogy a Hold régebbi, mint a Föld? Csatlakozok ahhoz a válaszolóhoz, mely szerint a Földből szakadt ki a Hold, mert én is így hallottam. Ezután állt Föld körüli pályára. Amúgy meg én a Földről hallottam ezt, hogy "lyukas" (Üreges Föld elmélet), és elvileg a Föld északi és déli sarkából lehet eljutni a "belsejébe".
2013. máj. 2. 08:32
 15/37 anonim ***** válasza:
93%

Valószínűleg 30 éve azért nem sikerült megcáfolni, mert a csillagászok azóta sem hagyták abba a röhögést.

Amúgy a 70-es évek egyik komoly kutatása szerint, amit a Bergendy tánczenekar végzet, "Sajtból van a Hold".

Ezt az állítást azóta senkinek sem sikerült megcáfolnia.

Mit szóltok hozzá, ufológusok? Ez kizárja az idegenek holdi jelenlétété, ugyanis köztudott, hogy az análmakik irtóznak minden tejterméktől.

2013. máj. 2. 09:25
 16/37 anonim ***** válasza:
89%

>őszinte orosz tudósok

Ez a nap vicce, köszi XD

2013. máj. 2. 09:25
 17/37 anonim ***** válasza:
95%

"Szkeptikusok ezt mivel magyarázzátok ? "

Semmivel. Ha valakinek van egy elmélete, akkor azt bizonyítani kell. Nem pedig beböfögni és várni a csodát. Ez a tipikus dilettáns hozzáállás.

Én nem látom sehol a bizonyítását az elméletnek.

Amúgy meg:

http://www.youtube.com/watch?v=9pml6WZLJLg

2013. máj. 2. 10:20
 18/37 Jézus :) ***** válasza:
2013. máj. 2. 12:14
 19/37 anonim ***** válasza:
61%

Az Szovjetunió őszinteségéről Chernobyl után nincs több kérdésem.

Súr, röhejes voltál, ahogyan ezt a vonalat erőltetted!

2013. máj. 2. 13:07
 20/37 anonim ***** válasza:
61%

"Csernobilt akartál írni, de eltévesztetted."

Elnézést kérek, nem tudtam, hogy a tulajdonnév magyarosítva van.

2013. máj. 2. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!