Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ez milyen repülő dolog lehetet...

Ez milyen repülő dolog lehetett? Valaki megtudná magyarázni?

Figyelt kérdés

2011 nyarán ( a hónapra nem emlékszem, de talán július) a hátsó udvarból bámultam az eget -mivel szeretem nézni a csillagokat -, azonban éjszaka volt, hajnali 2 óra körül járt az idő. Annyira nem volt sötét hála a Holdnak. Észrevettem egy vöröses-fehér pulzáló fénypontot, amire először azt hittem, hogy egy erős fényű csillag, de mozogni kezdett. A mozgása semmihez sem hasonlított: -Tudom hogy a műholdak bizonyos pályán és ívben mozognak, de ez összevissza haladt, így a műhold szerintem kizárható.

-Repülő biztos hogy nem lehetett, hang nem volt hallható és szintén nem mozog így egy repülő.

-Eszembe jutottak a kínai lámpások, azok hasonló színben pompáznak. Csakhogy ezeket a lámpásokat a szél viszi felfelé, de még enyhe szellő sem fújt akkor este, valamint a tárgy lefelé is mozgott, majd hol fölfelé. Ha egy lámpás lefelé halad, akkor az már aligha fog ismét felemelkedni,max arrébb löki a szél. De itt nem szoktak ilyeneket eregetni.

-Ráadásul, olyan magasságban és messze volt a tárgy, hogyha lámpás lenne, valakinek a tőlünk 2-3 kmre lévő erdő közepétől kellett volna feleresztenie. Mégis ki mászkál az erdő közepén késő éjjel, csak azért hogy egy lámpást eresszen fel a vak sötétbe? A tárgy hol fölfelé, hol lefelé, jobbra-balra és cikkcakkban ment, jóformán minden irányban, összevissza.

-Azért nem gondoltam 100%-osan UFO-ra, mert a következő 4 napban is láttam, nagyjából ugyanazon a területen és mindig hajnal felé tűnt el. De akkor mi lehetett?

Hol őrülten gyorsan mozgott szinte hogy suhant, hol pedig lassan és magabiztosan.

Itt a mellékelt ábra hogyan is kell elképzelni:

[link]

Szerintetek?

2013. ápr. 30. 20:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
a gömbvillámmal annyi baj van h nagyon ritka és és magassága nem változik gyakran
2013. máj. 6. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!