Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért lehetetlen hogy idegenek...

Miért lehetetlen hogy idegenek teremtettek minket?

Figyelt kérdés
Ugye a hiányzó láncszemre is csak találgatások vannak, meg az egész emberiséget két főre vissza tudják vezetni, az is érdekes hogy európában a neandervölgyiek virágzó kultúrája is hirtelen tűnt el... A sumer kultúra szerint az emberi fajt rabszolgának teremtették . Lehetséges hogy az idegenek hozták létre a rasszokat is ? Ha így van milyen funkcióval alkották meg őket ? A tudósok azt mondják, hogy minden ember őse néger volt . Lehetséges, hogy a feketéket azért hozták létre az ősidőkben első rasszként, hogy rabszolgaként dolgozzanak ? De akkor miért hozták létre a fehér rasszt és a sárgát ? Mit gondoltok erről ?
2013. ápr. 30. 18:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
Kezdjük ott, hogy az emberiség egésze egyetlen rassz.
2013. ápr. 30. 20:49
 12/29 A kérdező kommentje:
Az emberiség egy faj, azon belül vannak a rasszok fehér, fekete stb . Kb általános iskola ...
2013. ápr. 30. 21:34
 13/29 anonim ***** válasza:
23%
Nem lehetetlen.De a majom elmélet azért alkották meg szerintem, hogy te azt hidd majom az ősöd , és csak egy ösztönlény vagy.Ha körbe nézünk ezt az elméletet láthatjuk hogy sokan elhitték.Egyszerűen szerintem lehetetlen az hogy magától letrejöjjön csak úgy egy ember.Biztos hogy külső beavatkozás, van erről film is.Csak ugye a legtöbb ember még oda sem jut el hogy a Földön kívül van élet.De majd eljutnak
2013. ápr. 30. 21:37
 14/29 anonim ***** válasza:

Most akkor az embereket rabszolgának hozták létre a földönkívüliek, vagy házi kedvencnek? Én próbálok komoly választ adni a kérdésedre, de ahhoz el kellene döntened, hogy mi is a kérdés.

Szabadjára engedhetem a fantáziámat, de egy senki által nem ismert bizonyítékról, amelynek létezése is kétséges, sok okosat nem tudok mondani. Az sem teljesen érthető számomra, hogy a földönkívüli eredet bizonyítékát, miért kellene ennyire titkolni? A mélyen vallásosok számára lehet hogy nagy megrázkódtatás lenne, ha kiderülne hogy nem isten (istenek) gyermekei vagyunk, hiszen ezzel vallásuk alapjai kérdőjeleződhetnének meg (a feltételes mód nem véletlen, hiszen lehet hogy könnyedén be tudják illeszteni ezt az új információt a már meglévő hitelveik mellé), ha egyáltalán elhiszik az "istentelen" tudomány eme felfedezését. A "hobbi" vallásosok és ateisták életét, viszont ez a tény szerintem egyáltalán nem zavarná.

Egyáltalán mi alapján gondolod igazabbnak a sumer civilizáció teremtéstörténetet a többi nép teremtéstörténeténél? Mitől lesz kevesebb a germán, kínai, azték, vagy indiai mitológia a sumernél?

2013. ápr. 30. 21:46
 15/29 anonim ***** válasza:
38%

Jaj utolsó,ne hidd már magad ilyen mindenentúli széttúrbózott agyú übermenschnek,attól hogy te bekajálod az összes hülye összeesküvéselméletet,kókler álltal kiagyalt baromságot és áltudományos bizbaszt.

Mondd már el nekem,biológiaszakos embernek,hogy miért lenne olyan kivételes az ember az evolúció alól.És ne a szokásos,honlapról bemagolt 3-4 sorral gyere hogy :"Hát az ember ennyire meg ennyire bonyolult és ez nem lehet véletlen".Miért nem?Fejtsd ki egészen a gének szintjére lemenőleg és ne csak a 7-es biológiai ismereteidet hangoztasd.És nahát,te is úgy véled hogy van idegen élet?Tényleg?Képzeld én is.Csak én annyiban különbözök tőled hogy ezután nem a http/paranormál.com-on érdeklődök,hanem híres tudósok 300-400 oldalas könyveit forgatom.

2013. ápr. 30. 21:48
 16/29 anonim ***** válasza:
Bocs 15-ös.Ne,m neked írtam.
2013. ápr. 30. 21:48
 17/29 anonim ***** válasza:
Biológai szakos barátom mivan akkor ha ezt nem olvastam?Hanem magamtól jöttem rá akkor se hinnéd el ...És mivan ha ilyen meg olyan tudósoktól tanulsz?Kik ők?Miért külnbek nálam?
2013. ápr. 30. 21:54
 18/29 anonim ***** válasza:
46%

"Hanem magamtól jöttem rá akkor se hinnéd el ...És mivan ha ilyen meg olyan tudósoktól tanulsz?Kik ők?Miért külnbek nálam?"

Talán csak annyiban hogy rettentő nagy tudással rendelkeznek,főleg as szakterületükön?(de nem feltétlenül csak a szakterületükön.Ahány tudóst,kutatót,vagy bármilyen egyetemistát ismerek minden területről szeretnek érdeklődni)

Ebből kifolyólag nem állíthatnak hülyeséget,főletg nem azon a szakterületen amin dolgoznak.EWgy biológust (csak hogy a kedvencemet mondjam,Richard Dawkins) nem fog hülyeséget mondani,ha egyszer világhírű zoológus.

És már ott elástad magad hogy az evolúcióban kételkedsz,sőt az ember esetében el is veted.Ez olyan mintha az Euklidészi geometria valamelyik alapját kérdőjeleznéd meg.

Vald csak be:Pusztán azért nem tetszik az evolúció,mert nem lehet emiatt az a tudatod hogy te valami kivételes különleges kis tünemébny vagy!

2013. ápr. 30. 22:09
 19/29 anonim ***** válasza:
Nem mondtam hogy nem tetszik egy szóval sem.Nem gondolnám hogy én egy külnleges tünemény vagyok, csak annyit mondtam hogy szerintem nem igaz.Mert egyszerűen tudom és kész.Én nekem nem áll szándékomban lebecsülni egyik biológus munkáját sem, csupán azt próbáltam éreztetni, hogy nem biztos hogy minden úgy van amit elénk leraknak.Nem vagyok semmiféle elmélet gyártó oldalnak az olvasója egyébként.De te meg elhiszed mindenféle tudósnak amit állítanak.Kérdezem megint kik ők?Bizonyítsd be nekem hogy igazat állítanak.VAgy hogy mért különb az az állítás amit ők mondanak.Vagy mivel különb emberek mint én.
2013. ápr. 30. 22:31
 20/29 anonim ***** válasza:

Nem lehetetlen, csak épp semmi nem utal erre. Arra viszont annál inkább, hogy a természet részeként alakultunk ki, ahogyan minden más mai élőlény is.

Még ha azt mondanád, hogy az első földi sejteket idegenek hozták létre, abban talán lenne egy kis logika, mert arról tényleg keveset (szinte semmit) tudunk. De persze ez meg rögtön felveti a kérdést, hogy akkor az idegenek hogyan alakultak ki?

2013. ápr. 30. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!