Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A vámpírok hogy szaporodhatnak...

A vámpírok hogy szaporodhatnak? Ez lehetetlen! /Twillight/

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki is mondaná, nem vagyok Twillight fan. Az utolsó részben ugye az van, hogy a vámpír srác és az ember csak szexelnek, a csaj teherbe esik, majd megszüli a gyereket. Mivel a férfi részéről a szaporodáshoz (természetes úton), ejakulációhoz elengedhetetlen feltétel az erekció, de az erekciót viszont a péniszbe jutó vér okozza (részben). A vámpíroknak meg állítólag nincs vérük. Akkor most mi van?

2013. febr. 5. 14:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%

sehogy. ez egy mese. a 11 éves kislányok ezt nem kérdezik meg, akiknek a film készült.

de a testhője miatt sem lehetnek életképes spermiumjai, sőt, semmilyen testnedve sincs, az sem lehet neki. de ez fikció

2013. febr. 5. 14:38
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Isznak vért, és úgy fel tud állni nekik ;)
2013. febr. 5. 14:38
 3/19 anonim ***** válasza:
96%

Egyszer ugyanezzel a kérdéssel álltam elő egy Twilight-os fórumon, ott azt mondták, hogy ne legyek romantikaromboló.

Meg azt is mondták, hogy edward nem lélegzik, csak úgy csinál, hogy ne keltsen feltűnést.

xDDD

2013. febr. 5. 14:42
 4/19 anonim ***** válasza:
94%
Emberek... nemár...
2013. febr. 5. 14:42
 5/19 loupsolitaire ***** válasza:
75%
If you write "Twilight" in the question, you're gonna have a bad time.
2013. febr. 5. 14:50
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Osztódással vazze. :D
2013. febr. 5. 14:53
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

1. biológiai magyarázatod logikus, én elfogadom.

2. mint minden fikciónál, a történet kitalálója szabadon rendelkezik a világgal, úgy csűrheti-csavarhatja, ahogy neki jól esik. Meyer akár azt is írhatta volna, hogy Edward szembeköpi a csajt. Ezt sajnos el kell fogadni.

(én pl. az Anita Blake sorozatot akkor raktam le, amikor a vámpír szex előtt óvszert húz, hogy "ne legyen baj...")

2013. febr. 5. 15:09
 8/19 anonim ***** válasza:

"A vámpíroknak meg állítólag nincs vérük."

Ilyet hol mikor írnak? Én még soha nem olvastam ilyet.

2013. febr. 5. 16:20
 9/19 anonim ***** válasza:
92%
Élőhalott - nincs keringés - lehet vére, csak megalvadt illetve minek - tehát ígyseúgyse
2013. febr. 5. 16:26
 10/19 anonim ***** válasza:
36%

Aláraktak egy vasrudat,odaerősítették és lám mesterséges erekció vér keringés nélkül!

PROBLEM? :D

2013. febr. 5. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!