Fotóval bizonyítva: Ufót láttak Tajvanon?
Az ufó amit lencsevégre kaptak és teljesen más a testfelépítése az emberhez képest, vajon melyik faj volt ? Én, nem ismerem fel.
Az UFO azonositatlan repülö tárgyat jelent, tehát semmmiképpen sem lehet élölény.
A kép meg egyértelnüen fotómontázs, méghozzá nem is túl jó.
Teljesen irreleváns mikori keltezésű a hír. Akkor került rovatba. Azért nem ment hozzá közelebb a fényképező úr, mert félt az ufótól, ami idegen lényt és járművet jelent.
Gondold el ! Semmit sem tud róla, mikróbák lehetnek rajta és vírusok is. Te sem mennél közelebb menni
Az UFO az mióta idegen lényt és járművet jelent?
Szerintem egy kicsit ráturbóztak képszerkesztővel.De ha valódi akkor biztosan egy plejádi óriásátláccó asztroufó
Igen, ilyen átlátszó földönkívüliek szoktak ide látogatni, már többször is sikerült lencsevégre kapni őket. Például a következő képen is látható, amint egy ilyen teljesen átlátszó lény a mező közepén napozik:
Látható, hogy valóban egészen más a testfelépítése, mint az emberé. Ez főleg estefelé, vagy viharban látszik igazán, ilyenkor mintha kissé fásultnak tűnnének ezek az idegenek.
Egyébként nem nagy szám az ilyen átlátszóvá változás. Mi, emberek már régóta tudjuk, hogy lehetséges ilyesmi. Az idegenek előttünk járnak, nekik ez már egészen egyszerű eljárás, mi még csak a kísérleteknél tartunk. Egész embert még nem tudunk átlátszóvá tenni, de a ruháját már igen:
Ennél jobban talán már nem is kellene igyekeznünk... :-)
És hogy milyen faj volt? Az biztos, hogy nem szürke, mert akkor szürke lenne. Nem is reptoid, mert akkor zöld lenne. Nem is negatív, mert akkor negatív lenne:
és nagylábú sem lehet, mert akkor nagy lába lenne:
Szerintem ez egy egészen új faj, a láthatatlanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!