Most komolyan beszél? :O
Figyelt kérdés
Egy néhány hete készítettem ezt az interjút egyik ismerősömmel,és mint kiderült nem hazudott,mert a jobb kezén egy 2.4cm-es vágásnyomot talált mosakodás közben,ami addig nem volt ott!Semmi nyoma varrásnak vagy sima összeforrásnak (nekem is van egy csomó) egy egy kis csík,ami alatt egy kis dudor található! Szerintetek milyen lények lehettek ezek? :O (Nem reklámból rakom fel tényleg engem is érdekel hogy az mi lehet!)
https://www.youtube.com/watch?v=hqfsUiwXUfo
/watch?v=hqfsUiwXUfo
2013. ápr. 14. 20:15
1/4 anonim válasza:
Vitamin hiányod van, ezért megrepednek a hajszálereid. Semmilyen lények nincsenek.
2/4 anonim válasza:
Én is ismerek valakit, aki ezt mondja. Neki a nyakán van. Lehet, hogy igaz. Nem biztos, de lehet.
3/4 anonim válasza:
Ezt a játékost én nem tudom komolyan venni!
Bár léteznek olyan emberek, kiknek sikerült bebizonyítani,
egy fajta kapcsolatukat, valamiféle magasabb tudással
rendelkező erőkkel.
4/4 A kérdező kommentje:
1.válaszoló! Nem nekem hanem az ismerősömnek van ez a kezén,és tuti nem repedés,mert látszik vágásos sérülés,csak piszok szépen összeforrt,ami alatt van egy dudor!
2013. ápr. 15. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!