UFO kutatók és érdeklődők! Mit szóltok az alábbi technikákhoz, amik talán mind valamilyen idegen civilizációtól származnak?
Főleg a wikipédiás, falcon-prjektre gondolok...
Eltitkolni már nem lehet, hiszen a katonaság kísérletezik ilyen gépekkel, szóval aki szerintem UFO-t lát, ezeket láthatja az égen.Valószínű minden nagyobb országban van saját fejlesztése is.
És ahhoz mit szóltok, hogy van pár lelkes fizikus aki megpróbálja ezen technológiát szélesebb körben is megismertetni?
Elmondanám, hogy az ufológusoknak több van a kisújjába mint neked !!
Tök mindegy kérdező, nem téveszttyük össze holmo amcsi gyártmányt az UFÓval
Hát azért Nick Pope nem egy hülye gyerek! Ha már a
a kijelentésbe szeretnék belekötni! De am leszarom!
Am ezt a hadigépet már nagyon sok éve tesztelik!
Ezek a gépek okozzák s hangrobbanásokat,
a titkosított támaszpontok közelébe.
Azért ne haragudj az ufológusokra!
Nagy kellemetlenséget okoznak ezek az emberek,
+az egyetemes tudásnak"
Miért származna ez idegen civilizációtól?
Simán tart itt az emberi technika magától is.
ilyen fajta repülőket tud építeni némelyik kormány olyan hajtóművekkel amivel fel vannak szerelve, csak úgy pár évtized tudományos felvezetéssel??
kell azért ehhez segítség is...
A DARPA Falcon project gépeinek semmi köze ehhez az egész UFO-s hülyeséghez meg "idegen technológiához" meg "burkolati hajótművekhez". Ezek pilóta nélküli hiperszónikus repülőgépek, amiket egy kombinált gázturbina-ramjet hajtómű hajt. Ennyi.
A két honlap pedig nevetséges, csodálkozom, hogy miért vette valaki a fáradságot, hogy ennyi értelmetlen kamuszöveget összeírjon.
utolsó kösz a választ
én is furcsállottam h tényleg ennyi baromság csak úgy fenn van a neten, a nasa meg a tudósok meg dolgoznak éjjel-nappal, h előrébb jussanak vmit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!