Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok ehhez mit szoltok...

Szkeptikusok ehhez mit szoltok? Az egyik legnagyobb UFÓ kutató a világon egy hadtudományi szakértő!

Figyelt kérdés

Szkeptikusok, gyakran mondjátok, hogy komoly hadtudósok nem foglalkoznak UFÓ-kkal. Hát tessék : Magyar származású, amerikai hadtudós Keviczky Kálmán. Ufológusok, ti hogyan emlékeztek meg Kevickzy hagyatékáról?

"1998-ban hunyt el New Yorkban Keviczky Kálmán ezredes, az ICUFON szervezet alapítója és tervezési igazgatója.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy munkássága jelentős hatást gyakorolt a nemzetközi UFO-kutatásra. Katonatisztként legfontosabb feladatának tekintette a jelenség hadtudományi tanulmányozását és a kormányok tájékoztatását az UFO-problémáról.

Haláláig a nemzetközi béke elkötelezett híve és harcosa volt, magyarságát soha nem tagadta meg."

forrás : [link]

[link]

2013. ápr. 4. 02:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"Ha katona tiszt és a légvédelmiseknél van szerintem egyáltalán nem furcsa hogy UFO-kat vizsgál.

Mivel elöször is az UFO fogalmával légy tisztában!

De itt sok buta embernek az UFO egy földön kívüli lény.

Ha mutatnak egy hivatalos dokumentumot hogy UFO-kat láttak az lehet hogy igaz!, de az még nem feltétlenül másik bolygóról származik."

Az UFÓ az idegen lényt és idegen űrhajót jelent. Voltam UFO kongresszuson, ahol Colman von Keviczky -így kell rákeresni ez az amerikai neve- tartott előadást és elmondta, hogy az UFO az idegent jelet. Nos, ő elmondta, hogy többszőr látott ufókat, idegeneket és a hadsereg is többszőr szállt fel és lőttek rájuk, persze pórúl jártak és Ő maga az USA elnökének aki illuminátus volt, mondta, hogy ne lőjjenek az ufókra és helyette az emberiségnek vallják be, hogy idegenek vannak.

2013. ápr. 4. 14:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Zárójelbe megjegyzem: sose értettem hogy lehet valaki büszke más, ismeretlen, ember sikereire. Ez csak azt jelenti hogy neki nincsenek.
2013. ápr. 4. 16:14
 13/20 anonim ***** válasza:

""Véleményem szerint egy művelt ember nem állíthatja azt, hogy ilyesmi nem létezik."

Ezt pedig Keleti György volt honvédelmi miniszter mondta, aki ő maga is hisz az idegen eredetű repülő objektumokban -ő maga is látott ilyet- és részt is vett néhány UFO konferencián."

:DD

Azt a dubajozósprostituált mindenit! :)

Nem ennek a művelt férfinak a lánya futtatott prostikat?

2013. ápr. 4. 21:41
 14/20 A kérdező kommentje:

Minden magyar büszke honfitársai sikerére. Még nem hallottad, hogy az irodalomtanár büszke hogy Őt tanította egy nagy író ? Vagy hogy magyar lehet ? Egy edző büszke a csapatra ?

Magyarok mindíg büszkék, hogy értelmesebbek vagyunk mint mások, hiszen a Nóbel díjasok száma egyfőre esve itt a legtöbb és már az UFÓ kutatóké is ! Tartjuk a szintet az ezotériában is Hála Istennek/Sátánnak.

Monti, komolyan mondom szerencse, hogy ennyi agysejtel életbe vagy :-D

2013. ápr. 4. 21:42
 15/20 anonim ***** válasza:

"Szkeptikusok ehhez mit szoltok? Az egyik legnagyobb UFÓ kutató a világon egy hadtudományi szakértő!"

Kedves kérdező: Örülök neki.

De azok sem hülyék ám, akik úgymond "szkeptikusok". És nem is EGYEN vannak. :D

2013. ápr. 4. 22:42
 16/20 A kérdező kommentje:

Ő sem egyedüli, csak most a kérdés róla szólt, hogyan örzöd meg az emlékét akik ismerték pl Én is.

Egyszer láttam éjjel egy világító gömböt, amikor balcsin nyaraltam és lefényképeztem. Elküdtem az ufómagazinba. Hogy hitelt adjak észlelésemnek megírtam eddigi iskolai eredményeimet és hozzáfűztem, hogy narancssárgán villogott meg piros színárnyalatból változott kékeslilába, amikor pörgött (persze ez nem volt teljesen így, de kellett nyomaték, hogy felhívjam az ufójelenségre a figyelmet). Meg írtam a Pusztai Sanyi főszerkeztőnek, akit ismerek konkresszusról, hogy amikor a fényképezőgépet előszedtem, mer ugye az nem mindíg van kéznél, akkorra már nem pompázott külömböző színekben csak egy monoton fehér pont volt és villogott !

Mondanom sem kell, hogy leközőlték a következő számban és volt hozzá egy cikk. A beszámolómmal támasztották alá a kisz szűrkék génrablásos sztorijait (amit mások írtak meg nekik).

Elmontam a szomszéd idős néninek, aki mint később kiderült nagy ufós volt, pont mint Én !! Jól elvoltunk, mesélgettünk ufós eseteket. Ő a saját és családja ufós rablásiról én meg kozmeikai tanácsokat attam neki.

Aszt monta, hogy amit az nap éjjel láttam, csak a szokásos esti repülőjárat volt. Ugye eszt nem tuthatom, mer nem ott lakok. Másnap tényleg ugyanakkor járt arra egy fénylő pont és már láttam hogy repcsi. Jó, mongyjuk már hallottam is. Persze eszt nem írtam meg, a levelet már felattam aznap, nagy örömömbe hogy ufót láttam. Aszt monta az idős néni, hogy nem baj, mer lehetett volna ufó is. Végülis repülő gép volt, asztán mindegy hogy egy szíriuszi vezeti vagy egy magyar, meg jó felhívni a figyelmet az ufós esetekre,a mi neki valóba megvolt !! Bizonygatta.

Végülis jól sűlt ez. Az ufómagazinba máig aszt hiszik a szűrkék voltak :S

2013. ápr. 4. 23:16
 17/20 anonim ***** válasza:
És ez csak a jéghegy csúcsa. A többi észlelés is hasonlóan hiteles lehet. És ebből épül a maszlagvár.
2013. ápr. 4. 23:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Ésakkormostmivan?
2013. ápr. 5. 18:25
 19/20 A kérdező kommentje:

"A többi észlelés is hasonlóan hiteles lehet. És ebből épül a maszlagvár"

Sztem meg nem. Döntetlen :-D

2013. ápr. 5. 19:25
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem meg igen, 2:1.

Your move.

2013. ápr. 6. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!