Tudom, hogy már lejárt a 404 őrület, de én szeretném megnézni az állítólagos interjúkat, csak a youtube-on privát a videó. Hogy tudnám megnézni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 15:21
11/16 anonim válasza:
peaceful warrior mekkora egy csicska vagy ott nyalizol itt meg hátbaszúrod 404et csak gratulálni tudok erre nem lehet mit mondani.
Üdvözlettel: Az egyik tag arról a fórumról ;)
22/F
12/16 A kérdező kommentje:
Elolvastam ezt a vak lányos sztorit. Érdekes pont akkor regelt fészbúkra is, mielőtt írt volna a fórumra. Ja és szinte egyik ismerőse sem ott lakik, ahol ő. :D Jó lenne, ha igaz lenne, de hát... :)
2013. márc. 28. 17:46
13/16 anonim válasza:
2 hónappal előtte regisztrált a facebookra a vak csaj. De ez nem bizonyíték hogy hazudik. Nekem se volt facebokom addig amíg nem volt internetünk pedig előtte is léteztem. Simán lehetséges hogy vettek internetet csinált facebook fiókot és 2 hónapra rá rátalált a meymoysu fórumra. Sajnos ez nem elég bizonyíték valami mást kell találni.
14/16 Dalek Traak válasza:
# 11 Peaceful Warrior igazat beszél. A válaszokból és a chatben folyó beszélgetésekből az szűrhető le, hogy igencsak alacsony az átlagéletkor vagy az értelmi szint. A moderátorok despotikus tevékenységéről nem is beszélve, hisz minden értelmes embert letiltanak.
15/16 anonim válasza:
Igen ott alacsony a kerítés, de itt meg olyan alacsony hogy szinte nincs is itt kerítés! :D
16/16 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy ha igaz ez a szemműtét, akkor a kislány NEM fog nyilatkozni többet, ha tényleg nem kamu. Név alapján már bárkit megtalál a média, márpedig arra lenne a legkevésbé szüksége.
2013. márc. 30. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!