Mi ez a reptoid örület? Pár tinédzser szórakozik, a többiek meg szájtátva csodálja Őket?
Hiteles információk a reptoidokról???
ajaj...
15: 12 -eshez (felettem kettővel)
Idézek:
"Mos tuti van valami más faj vagy civilizáció a földön kívül..."
Megint idézek:
"Én ISTENBEN HISZEK MEG JÉZUSBAN nem az ufok ban..."
Már ne is haragudj de az egyik szavad üti a másikat. Először " TUTI" hogy léteznek más fajok a földön kívül, azaz biztos vagy benne hogy vannak, hiszel bennük.
Utána, én Istenben hiszek.......nem az ufok-ban. Már meg nem hiszel bennük. :S
De nem is ezért írok.
Idézek :
"HA LÉTEZNEK UFO-K,
AKKOR KÉRÜNK KÉZBEN FOGHATÓ BIZONYÍTÉKOT..."
Először is, UFO-k léteznek, ugyanis ez nem mást mint Azonosítatlan Repülő Objektum-ot jelent(Unidentified Flying Object). Vagyis ha te az otthoni repülőgépeddel felszállsz és röpködsz a levegőbe és én utána a megjelent hatóságoknak nem tudom megmondani hogy mit láttam akkor az UFO-ként lesz elkönyvelve. Az UFO kifejezés nem egyenlő a földönkívüliekkel!
És akkor ami felb*szta az agyam...
Csak akkor hinnél egy földönkívüli életformában ha kézzel fogható bizonyítékot kapnál róla. Kérdezem én, Isten és Jézus létezéséről mikor kaptál kézzel fogható("rendes, igazi") bizonyítékot??? MI ????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!