Hogyha találkoznátok egy földönkívüli életformával és közzé szeretnétek tenni milyen formában tennétek?
Gyakran olvasom hogy a forrásra hivatkoztok hogy megbízhatatlan pl.:youtube,kiskegyed,paranormal.hu.....
Én úgy gondolom hogy a mai világ az internetről szól.
Szóval ha videóra tudnák venni egy ufo-t akkor biztos hogy youtube-ra tenném fel vagy facebookra.Tény hogy elárasztja az internetet a szenny de attól még lehet hogy van ott értelmes dolog is.
Talán feltenném, de csak, ha nagyon rendkívüli. És csak azért, mert a sok negatív hozzáállású mellett van 1-1 ember akit talán érdekelne.
GYK-ba nem tennék semmit, mert eleve ismerem a sztereotip reakciókat. Elküldeném egy-egy ufo kutatónak talán, akiket ismerek és tudom, hogy nem használják ki, stb. Újsághoz, TV-hez nem fordulnék, minek is.
Mindennél jobb megoldás lenne egy, a témával foglalkozó, tényleg magasszintű web siteot létesíteni (mert nincs nagyon ilyen), de erre egymagamban nincs elég időm, energiám.
Nemelfogult!
Teljesen egyetértek veled.
Ez a kérdés inkább azoknak az "majdnem kritikusoknak" szól akik kritizálják a belinkelt forrásokat.A válaszaik nagy része arról szól hogy "milyen sz@r oldalról linkelsz".
szóval ők hogyan terjesztenék a videóikat/információjukat erről a témáról? Mert szerintem ha Petőfi most élne, ő is az interneten közölné a mondanivalóit/verseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!