Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ki látott már ufókat? Szkeptik...

Ki látott már ufókat? Szkeptikusoknak hogy mi is az az ufó?

Figyelt kérdés

Ki látott már ufókat?

Egyébként piszkosul unom már hogy aki ezzel kapcsolatban kérdez, mindig 1-2 szkeptikus odaír olyan okoskodó dolgokat, hogy "ha eldobom a frizbi és nem tudom beazonosítani az is ufó", holott a kérdésből nyilvánvalóan kiderül, hogy a kérdező nem erre gondolt, hanem földönkívüliekre.

Úgyhogy itt tisztázom is a szkeptikusoknak, mivel az érvelésük és okoskodásuk nem helyes: Eredetileg tényleg az ismeretlen repülő szerkezetekre értették, sőt először a flying saucer volt a nevük, de Magyarországon egybeforrt az idegen lények jelentésével is. Úgyhogy az utasokat is szokták ufónak és ufonautának is hívni. M.o.-on így terjedt el a 90-es években.

Ezt a sok hívő tudja is, de szkeptikus okoskodik...nem azért írja azt a sok kérdező hogy ufó, mert nem tudja mit jelent, hanem mert 100x rövidebb le írni így leírni, mint azt hogy földönkívüliek vagy hogy extraterrestrial beings. És az ufó szó tehát helyes ezekre is.

Szóval ki látott már ilyet?

2013. márc. 11. 18:55
1 2 3
 11/25 Lilith1994 ***** válasza:
16%

Hello. Mi párommal már láttunk furcsa dolgokat az égen. A furcsa irányváltoztatás stb. ott is meg volt.

Azért drága utolsó biztos te láttad nem a másik válasz íro. Úgy bírom amikor más jobban tudja mit lát az ember... -.-"

2013. márc. 11. 20:38
 12/25 anonim ***** válasza:
66%
Köszönjük a felvilágosítás ó hatalmas ufológus.
2013. márc. 11. 21:58
 13/25 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes válaszokat azoknak akik olyat írtak. Én is láttam már furcsán mozgó fénygömböt.

Utolsó: nem vagyok hatalmas, sosem írtam ilyet, csak egyesek néhány kérdezőt és kommentelőt leszólnak és le*gassák, én csak tisztáztam a helyzetet a szó körül, aki ezután megérti akkor jó, aki ezután sem fogja az megmarad örökre a hülyék szintjén.

2013. márc. 11. 22:12
 14/25 anonim ***** válasza:
23%
x)ha nem tetszenek az ufók és nem is értesz hozzá, nem kell ide járni -.- Lehet másik kategóriát keresni
2013. márc. 11. 22:35
 15/25 x) ***** válasza:
53%

"x)ha nem tetszenek az ufók és nem is értesz hozzá, nem kell ide járni -.- Lehet másik kategóriát keresni"

Nem tudom észrevetted-e, de tökéletes példa vagy a kérdező problémájára.. :D Ok nélkül szóltál bele, 0 mondanivalóval és a kérdéssel nem összefüggésben. :) Leírhatnám, hogy nem vagyok szkeptikus, hogy vannak dolgok amiket én sem tudok megmagyarázni, de fölösleges lenne. De azért annyit még leírok, hogy nem az értelmes, idegen civilizációk létezésében hívő emberekkel van bajom, hanem azokkal az elvakult "ufonautákkal" akik teljesen fölösleges, megválaszolhatatlan kérdéseket tesznek föl, és ha valamiben nem értesz velük egyet, azonnal leszólnak anélkül hogy végiggondolnák a dolgot.

2013. márc. 11. 22:41
 16/25 anonim ***** válasza:
64%

"Szkeptikusoknak hogy mi is az az ufó"

Az ufó,az ufó.Nem kell magyarázkodni,mert nem mi tudjuk rosszul a jelentését,lehet,hogy ti sem,csak nem használjátok megfelelően.

Nem gondolom,hogy abban van a hiba,aki elmagyarázza az ufó szó helyes használatát,hanem abba,aki nem képes kiírni,hogy "idegen",vagy hogy "földönkívüli",de ha úgy tetszik lehet "ufonauta"(bár ezt nem igazán használják,még itt sem),hiába tudjuk,hogy miről van szó.

Másrészről lehet,hogy elterjedt földönkívüli-jelentésben is,de attól még nem helyes,majd ha a Magyar Tudományos Akadémia is úgy határoz.

2013. márc. 11. 22:42
 17/25 anonim ***** válasza:
Én, mint írtam korábban, láttam már ufót, és idegen lényt is. Hosszú történet.
2013. márc. 12. 13:28
 18/25 nemelfogult ***** válasza:

Az a probléma, hogy eleve a legtöbb ember aki ufot látott vagy idegenekkel gondolja, hogy kapcsolata volt vagy van, szóval a legtöbben ezt megtartják maguknak vagy csak szűk körben beszélnek róla.

Persze, ide is beírnak néha, hogy ezt vagy azt láttak, de a válaszok és hozzáállás olyan, hogy többet nem fognak írni ide, garantáltan.

Az ufo szervezetek nagy része sem túl segítőkész, szóval az esetek nagy része ismereten marad. Az a kis százalék amelyik naivul vagy feltünésivágyból a nagy médiát keresi meg pedig csak árt az egész dolog hitelének meg magának. is.

2013. márc. 13. 01:08
 19/25 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy túl lusta/buta vagy ahhoz, hogy leírd a helyes kifejezést (földönkívüli), az UFO szó nem lesz helyes ezekre is. Aki ezt az alapvető és bárgyú módon egyszerű különbséget nem képes vagy nem hajlandó figyelembe venni, az komolytalan és megérdemli, hogy kioktassák.

Tanuld meg a korrekt terminológiát, gyökér.

2013. márc. 14. 11:00
 20/25 A kérdező kommentje:
A szó helyes és helyettesítheti. Úgylátszik a második bekezdést nem olvastad el , csak a harmadikat. Gyökér. Egybeforrt az idegen lények jelentésével<----ez mond valamit?
2013. márc. 14. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!