Az USA közúton szállítja a leszedett UFÓKAT? El sem rejti őket?
Istenem... előbb néznél utána h miről is írsz..
Az nem egy Ufo... Ha kicsit is jártas lennél a katonai dolgokban, tudhatnád, h az egy pilóta nélküli fejlesztés alatt álló katonai gép. Az USA-ban már évek óta fejlesztik, de még nincs meg minden berepülési teszt, ezért csak közúton szállíthatják, illetve más repülők belsejében ha befér.
Tessék... a Boeing is fejleszt egyet már régóta. Próbálják az ember vezette gépeket kiszorítani a piacról, mivel egy gép elvesztése még mindig jobb, mint egy emberélet elvesztése. Persze ez nem 1-2 év alatt fog végbe menni.
Eddig csak a Predator volt nagyobb csapást mérni a robotgépek közül, amivel nagy sikereket arattak, ezért is egyre biztosabb a pilóta nélküli gépek jövője.
Nagyon szép leleplezés :D
akkor már tudom hogy mik azok a fényes korongok amiket sokan látnak.És ez aszt is megmagyarázza hogyan tud összevissza fel alá röpködni néha egy helyben állni a levegőben majd hirtelen elképesztő sebességgel kilőni az űrbe.És az 50-es években is tuti ezeket látta a jónép :D
Ezeket a képeket kár volt beraknod, mindjárt rászállnak a fanatikusok h az bizony ufo formája..nem tudod nekik megmagyarázni h az egy repülő..:) Ufo formája van, akkor ufo... És még téged fognak leh*lyézni..:)
Annyi agymosott ember van a mai világban. Én nem tudom h lehet elhinni azt a sok majomságot amit az újságok összehordanak. De legalább nézne utána előbb, mielőtt kiírja a kérdést.
meg itt van az "ufo" gyartojanak oldala:
lehet menni hozzajuk dolgozni is, ha valakit erdekelnek a titkok, vannak nyitott poziciok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!