Mi lehet ez a képen?
2013. márc. 3. 11:14
11/24 anonim válasza:
Akkor ez az optikai lencserendszerek leképezési hibáinak egyike. Kóma vagy asztigmatizmus, Nézz utána nyugodtan.
12/24 anonim válasza:
Egy ufó.
Ezt akartad hallani, most már nyugodj meg, igen, ufófotós vagy, KÜLÖNLEGES, végre történt valami izgalom a kis szürke életedben.
Na. Ufó volt.
Most pedig menj és edd meg a petrezselymes krumplit meg az ubisalátát rántotthússal, ahogy vasárnap mindig.
13/24 anonim válasza:
Anyukád popsijáról vissza tükröződik a nap,így erősebb hatása van a napsugarnak ország szerte.
14/24 anonim válasza:
Elég bunkó f*sok vagytok a kérdezővel minden ok nélkül.
15/24 anonim válasza:
Én egy ideje szerelmes vagyok a kérdezőbe és csak azért bunkóskodom, hogy ezt elrejtsem.
Tehát nem ér a nevem.
16/24 anonim válasza:
ez egy hullócsillag... egy aszteroida :O mondtákk is a hírekben,hogy nagyon közel fog elhaladni a föld mellett ... és TE LEFOTÓZTAD :D
17/24 anonim válasza:
Azt 17 napja lehetett látni, és estefelé és akkor sem volt ekkora, mert lehetett nézni a spanyol megfigyelőállomás kameráján keresztül. Csak egy kicsi pont volt, ami gyorsan haladt.
18/24 anonim válasza:
"Ezt akartad hallani, most már nyugodj meg, igen, ufófotós vagy, KÜLÖNLEGES, végre történt valami izgalom a kis szürke életedben.
Na. Ufó volt."
Te egy igazi elszorított ember vagy!
Az mindenkinek világos, hogy te vagy igazán sajnálatra méltóan, szürke életű.
A kérdezőhöz: Ez a lencse miatt jött létre.
Nem kevés ilyet láttam már.
19/24 x) válasza:
Csak fénykép hiba, semmi több... le lehet szólni de én egyetértek Mme Chauchat válaszával, nyilván azért tette föl a kérdést a kérdező mert azt akarta hallani hogy ez egy idegen űrhajó. De nem az úgyhogy bebukta. Majd legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!