Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az ufo mit eszik?

Az ufo mit eszik?

Figyelt kérdés

2013. febr. 25. 11:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Gyakorikérdéses kérdésfeltevőket!
2013. febr. 25. 20:33
 12/29 anonim ***** válasza:
Rettegj!
2013. febr. 25. 20:41
 13/29 anonim ***** válasza:
gombolyagot
2013. febr. 25. 20:42
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen szilvásbuktát, mert azt szeretik. Az űrhajóik pedig az univerzum egyik leghatékonyabb üzemanyagával az emberi hülyeséggel működnek. Ezért megéri nekik fényéveket utazni, mivel itt korlátlan mennyiségben van jelen ez az üzemanyag. :D
2013. febr. 25. 20:43
 15/29 anonim válasza:
Babapiskótát
2013. febr. 25. 22:25
 16/29 mustafa33 ***** válasza:
Szamarat és lovat amit a román cigányoktól vesznek. Igaz ők azt hiszik marhát.
2013. febr. 26. 01:30
 17/29 anonim ***** válasza:
Fotoszintetizál.
2013. febr. 26. 04:51
 18/29 anonim válasza:
A magasabb frekvenciájú fénylények szerintem fénnyel, az alacsonyabbak (mint a szürkék és a drákóiak, vagyis hűllők)emberekkel táplálkoznak.:) Azt hiszem lehet benne igazság. Rengeteg film van a youTube-n, de a legmegbízhatóbb forrás amit találtam, 777ALAJE videói. Sok csatornán láttam őket, azt hiszem az energikuselet YouTube csatorna is összegyűjtötte a filmjeit, csakúgy mint sokan a YouTube-n.Remélem segíthettem.
2013. febr. 26. 17:16
 19/29 Dalek Traak ***** válasza:
Ez fajtól függ, nem lehet az idegeneket csak úgy általánosítani. Van olyan ami pl. a megszokott értelemben nem is eszik, hanem másként viszi be az energiát a szervezetébe.
2013. febr. 27. 20:08
 20/29 anonim ***** válasza:
energiával táplálkoznak,mármint a kis szürkék hiszen ez nekik ez egy bábtest.nincsenek benne szervek mivel nincs szükség rá hiszen nem erre tervezték őket,ezért is szaporodnak lombikban.. Ezért van az hogy bár ők gusztustalanok, hozzájuk képest az emberi test egy "szar" mivel egy nem is komoly sebnél már komoly fájdalmakat tud megélni, így nem való semmire ha belegondolsz:) Ugy képzeld el mint egy ruhát :)
2013. márc. 2. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!