Megtalálták az UFÓK bizonyítékát? Ez a felfedezés miért késett? Mi a véleményed?
A kételkedőkre nehéz idők jönnek. A bizonyítékokra egy közép-mexikói törzs talált rá, és bárki készítette a szobrokat, nagy szemű lényeket és űrhajókat ábrázolnak.
Köztünk jártak? Csak most kerültek nyilvánosságra azok a szobrok és ékszerek, amelyek furcsa - és három - szemű, minden bizonnyal idegen lényeket, és repülő csészealjakat ábrázolnak.
Lassan mindegy lesz, hogy eddig hitt az UFO-kban, vagy sem. A videóból kiderül, hogy eddig helyesen döntött-e:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eRyZ..
Soha nem értettem ezt a részét ennek az osztódó kérdésnek:
"A kételkedőkre nehéz idők jönnek."
De miért? Ezt elmagyaráznád?
Plusz hol maradt: "Na erre mit lépsz?".
Köszönjük Veronika!
Az információid nélkül már élni sem tud az ember.
"A kételkedőkre nehéz idők jönnek."
Nekem már eddig is nehéz volt, attól tartok lesz ez még nehezebbis, de ennek semmi köze pár sziklarajhoz meg szoborhoz, lett légyen akárhány szeme vagy feje...
Bár itt a fejjel van talán baj...
Én azokról a sziklarajzokról (szkafanderes, légzőcsöves "emberkék") legalább 30 éve tudok. Korom ennek több mint a duplája, úgyhogy nekem semmi meglepetés nincs ebben...
Igaz egy újszülöttnek minden vicc új.
eszt --> ezt
teknológia --> technológia
ábrázólnak --> ábrázolnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!