Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » (Fogós kérdés! ) : Hogyan...

(Fogós kérdés! ) : Hogyan lehetne bizonyítani az UFO-k létét?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan írjátok, hogy már egy leszállásnak is hinnétek vagy egy vibráló pontnak az égen, de Te/Ti sosem láttok ilyet.

Ha jól végig gondolod, nem egy egyszerű kérdés, annak végiggondolása, hogy mi igazola az idegenek itt létét. Olyan fejlett a technológia, hogy gyakorlatilag bármit képes a NASA/CIA/USA kormány megcsinálni amit mi az idegenekről gondolunk.

Van hár háromdimenziós térbeli hologram, amivel idegeneket és űrhajókat is lehet kivetíteni. Van agykontroll készülék, amivel emberek álmait, gondolatait láthatják és belenyúlhatnak. az érzéseinket is tudhatják. Gyakorlatilag minden olyan eszköz rendelkezésre áll már a földi laboratóriumokban is amelyekkel az általunk elképzelt földönkívüliek létét lehetne szimulálni.

Így, most hogyan fogalmazod át azt a kérdést magadban, amely arra irányúl, hogyan lehetne bizonyítani kétséget kizáróan az idegen lények itt létét. Na, ez egy fogós kérdés !

2013. jan. 26. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan fogós kérdés, hogy talán 100 200 év múlva lesz rá válasz, ha addig nem lesz világvége persze. :)

Szerintem az idegenek köztünk élnek már, de ez csak egy vélemény. A földönkívüliek hatalmas tudással rendelkezhetnek. Mért ne rendelkezhetnének olyan tudással is amivel sikerül olyanná válniuk mint mi emberek? Amúgy biztos hogy vannak bizonyítékok a létezésükre, de mindegyikre ráfogják hogy hamis. Vajon miért? És amúgy nem egy leszerelt űrhajós számolt be érdekes dolgokról.

2013. jan. 26. 21:17
 2/8 anonim ***** válasza:

A földönkívüliek hatalmas tudással rendelkeznek? ezt honnan tudhatja bárki is? Lehet, hogy ha léteznek, sokkal elmaradottabbak, mint a Földön élő emberek.

Akkor hinnék bennük, ha személyesen meggyőződnék arról, hogy velem szemben egy földönkívüli áll.

Azt nem zárom ki, hogy lehetséges a Földön kívül is egy civilizáció.

2013. jan. 26. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez csak az én véleményem volt. De szerintem, ha valamilyen másik bolygóról idetudnak jönni, amit mi még nem ismerünk, akár fényévekről távolabbról, akkor valamit tudhatnak.

Nem hiszem, hogy a röpködő csészealjak tizenhuszanakárhány éve valamelyik kisgyereknek az agyszüleménye volt. De sosem lehet tudni. Viszont már említettem, hogy vannak olyan bizonyítékok leszerelt űrhajósoktól akik azt állították, hogy láttak az űrben idegeneket. Persze ebbe is bele lehet kötni hogy nem igaz stb. De ezeket már nagyon régen olvastam/hallottam. Természetesen én se állítom vakon, hogy vannak, mert sosem született egy olyan bizonyíték se amit a "fejesek" is elismertek, hitelesítettek volna.

2013. jan. 26. 22:12
 4/8 anonim válasza:

Persze nem mondanák meg akkor sem, ha igaz lenne, mert kollektív felhördülés lenne a vallásos rétegekben, ami nem jó senkinek sem. És ez a probléma.

Én személy szerint nem hiszem el, amíg nem látok ilyesmit, de ha látnék, vagy hiteles videón bemutatnák tudományos tényekkel alátámasztva, akkor én elhinném.

De a kérdésedben szerintem van néhány valótlan állítás. Nem létezik 3 dimenziós hologram, amivel olyan nagy objektumokat ki lehetne vetíteni, mert jelenleg csak forgó tükör felhasználásával képesek erre.

Agykontroll készüléknek a mainstream médiát hívnám, mert legfőképp az befolyásolja a gondolkodásunkat, nagyobb tömeg gondolkodását befolyásoló eszköz, pl HAARP egyszerűen nem lehetséges, mert tudományos szempontból hülyeség. Valóban létezik olyan módszert, amivel az agy hatékonyságát és az érzelmeket képesek befolyásolni, de az mágneses alapon működik, ráadásul helyi stimulációval és az átlagember nem tartózkodik két elektromágnessel a fején, amely pont jó frekvencián stimulálja a neuronokat. :)

Az agyból pedig szintén csak helyhez kötött eszközökkel tudnak érzelmi következtetéseket levonni, távolról csak a viselkedésből lehet megállapítani az érzelmeket, abból viszont elég jól!

Tehát szerintem ezek alapján kézzel fogható dologgal, vagy pedig nem földi technológiával lehetne bizonyítani a nem földi élet létezését.

/Ha valótlant mondtam és az ellenkezőjére van példa vagy bizonyíték, akkor engem meg lehet győzni. :)/

2013. jan. 26. 22:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Azonosíthatatlan repülő tárgyak biztosan léteznek, mi ezzel a probléma?
2013. jan. 26. 23:31
 6/8 A kérdező kommentje:

A kérdés éppen azért fogós, mert már jelenleg is rendelkezik amerika ilyen jellegű technikával. Már, most lehetne idegen civilizáció okozta inváziót hamisítani és az emberek nem találnának különbséget az idegenek és a kormány technológiája között !

Hatalmas tévedés ha azt hiszi valaki, hogy amiket leírtam az nem létezik !

Képesek valós idejű 3D-s reális valódinam tűnő tárgyakat kivetíteni az égre, de akárhova [link] http://www.youtube.com/watch?v=X_E09GKuHjE

És létezik agykontroll készülék is ami asztrálprojekcióhoz teljesen azonos élményt nyújt és a gondolatokba belelátnak vele. [link] [link]

A HAARP-al pedig katasztrófákat tudnak okozni. A Japán földrengés vagy a cunamit is azzal idézték elő. Ezeket is rá tudnák fogni az ufókra pl.

Egyébként ha ők ide tudnak jönni, de mi még képtelenek vagyunk elhagyni a naprendszert, de a bolygót is, akkor bizonyára fejlettebbek nálunk és így is mennyi minden technikai eszközzel rendelkezünk pl a gondolatokba látás vagy irányítása, hát ők még mire képesek. Nem tudni. Pillanatnyilag nem tudunk olyan idegen technológiát, amire az USA ne lenne képes. Na jó, a biblia vörös tenger szétválasztására ami idegen technológia volt, arra tudtommal még nem, de ki tudja :(

2013. jan. 27. 00:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Számonra az lenne hiteles bizonyíték, ha pl. a világ aktuális legfontosabb vezetői egyöntetűen kiadnának erre vonatkozó nyilatkozatot, illetve hozzá kapcsolódó képanyagot. Ezt már túl nehéznek tartanám manipulálni ahhoz, hogy kételkedjek.
2013. jan. 27. 00:53
 8/8 anonim válasza:

Ez inkább válasz volt vagy okosabbnak akartál tünni.

Nos mi is élünk vagy nem? Nem emlékszem pontosan de az élet kialakulásának az esélye valami 1 a millióhoz vagy miliárdhoz na de elég sok bolygó van az ürben szóval máshol is kialakulhatott az élet. Még tudnék erről ilyesmit írni de ahoz lusta vagyok.

2013. jan. 28. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!