Mi lehetett az? Hogy hogy csak én emlékszem rá?
Nem szoktam természetfeletti kategóriába irogatni és lehet lepontozni, de erre most úgy érzem muszáj reagálnom.
Én is pontosan ugyanilyen gömböket láttam, már kétszer is. Először 10 éves koromban, Budapesten este a belvárosban - csak felnéztem az égre és megláttam három gömböt, amik egymás körül keringtek, de kizárt hogy repülők voltak. Nem volt rajtuk külön fényforrás, maguk a gömbök voltak a fények vagy hogy mondjam. A három közül kettő mozgékonyabb volt, össze vissza repkedtek a harmadik körül. A testvérem ott állt mellettem, mutattam neki hogy nézd mi van ott, de nem nagyon izgatta (három évvel fiatalabb nálam). Akkor nem tudtam mi az és nem is foglalkoztam nagyon vele, hamar elfelejtődött.De néhány hónapra rá megint láttam, akkor már csak egyet és fényes nappal. Nagyszüleim kocsijában ültem, megálltunk egy ház előtt és nagymamám beszaladt oda valami zöldségért (később kiderült, amikor évek múltán szóba került hogy egyik ismerőséhez ment be). Én egyedül maradtam és akkor láttam a gömböt. Pont olyan volt mint amikor először láttam. Nagymamám percekkel később visszaért és mutattam neki hogy nézze, mi van az égen. Ő is látta. Utána emlékszem nagyon csendes és furcsa volt egy fél óráig, de elfelejtődött a dolog. Hetek múlva került szóba megint, de amikor meséltem neki értetlenül nézett rám és nem emlékezett. ahogyan a tesóm se emlékszik a mai napig.
Családtagoknak, barátoknak meséltem már ezt a történetet, de nem vettek komolyan. De ami számomra a legijesztőbb az egészben, hogy tele vagyok foltokkal amik háromszögekbe rendeződnek mindenhol, a karomon, az arcomon, a nyakamon.. egy ilyen háromszög 3 kis foltból áll, és a harmadik mindig sötétebb és távolabb van a másik kettőtől.
Nem tudom, miért nem emlékezett rá a barátod, de én is szeretném tudni... ha valaki többet tud erről a dologról az írjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!