Ezt vajon kormány párti médiában olvashattam? (Nem emlékszem már, kb 2 hónapja lehetett)
Figyelt kérdés
A lényeg az volt, hogy egy ösztöndíjjal kapcsolatban közölték, hogy az megszűnik vagy csökken és ez 3-4ezer forint kiesés a diákoknak. Az adott médium ezt úgy közölte, hogy a diákok nem sajnálják azt a pénzt, sőt még inkább örülnek, hogy ennyivel segíthetik az országot.2013. jan. 12. 21:40
1/4 anonim válasza:
Ilyent csak Rózsika mondhatott. Értelmes ember nem.
2/4 anonim válasza:
Ez tényleg olyan Rózsa stílusú aranyköpés. Amúgy nem szüntetik meg az ösztöndíjat, csak csökkentik azok számát, akik kapnak.
3/4 anonim válasza:
hú de jó lenne ha az adóm 60% mellet az ösztöndíjamból is adhatnék a cigányoknak, istenem köszönöm mindig is erre vágytam és szerintem titkon mindenki biztosan ezért örülnek annyira a diákok.
igen ez eléggé hihetetlen
4/4 anonim válasza:
Perszeee, csak erre vágytam.
Így is nevetségesen alacsony sok helyen az az összeg amit "ösztöndíjnak" hívnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!