Ezeket a hajókat nem a Star Wars-ból rakták be a videóba ?
2013. jan. 26. 15:49
3/17 anonim válasza:
Persze hogy nem igazi. Bár szép munka, elismerésem a videó készítőjének. De ne mondd, hogy bevetted ezt, szerinted a TV-ben már nem minden csatornán ezt nyomatnák, ha tényleg így lenne? Mellesleg: Videó feltöltési ideje: 2012.04.11 Szerinted majdnem 1 év alatt nem szereztél volna tudomást róla? -.- Nem sértésből mondom, de használjátok már az eszetek, nem igaz hogy 15 éves létemre okosabb vagyok nálatok.
2013. jan. 26. 15:50
4/17 anonim válasza:
Természetesen igazi felvétel, mert ha nem az lenne, nem lehetne feltölteni sehová. Csak nem valós.
De az is lehet, ezeknek van valami trükkjük, amivel a napsugarakat is tudják manipulálni. Igaz, ha így, egyik képkockáról a másikra tűnnek elő, nem lehet gond. Itt van pl. balra fent az „élére állított” cucc. Annak miért csak az eleje van megvilágítva? Nagyobbik felülete miért sötét?
2013. jan. 26. 16:08
5/17 anonim válasza:
igen igazi, én is láttam
2013. jan. 26. 16:30
6/17 anonim válasza:
Nincsen nekem semmi komplexusom, csak picikét több eszem van, ennek ellenére még mindig nehezemre esik elhinni mennyire hiszékeny és buta vagy, bizonyítéknak ott van maga a kérdés....de ha szeretnéd, és ezzel megnyugszol: Igen, valós felvétel, már kutyákat és teheneket lopnak az űrhajókkal, és nagyban üdvözölnek minket az idegen űrhajók...édes Istenem, mi lesz még itt? -.-
2013. jan. 26. 16:40
7/17 anonim válasza:
Még, hogy eljöttek a felhõ sem igazi.
2013. jan. 26. 16:58
8/17 anonim válasza:
"Lol, 15 éves létedre elég felsőbbrendűségi komplexusod van."
Nem, csak használja a fejét, ami neked se ártana néha. Ilyen könnyű átveréseknek is bedől mennyi ember... szerinted ha már egy éve lassan, ilyen cuccok repdesnének az égen, nem tudnál róla? Ráadásul még elképzelni is nehéz (nekem legalábbis) hogy ilyen dolgok repkednek körülöttünk az égen...
2013. jan. 26. 17:01
9/17 anonim válasza:
Igazi. És ezért vannak a Portugálok pénzügyi válságban tavaly óta, mert közben élethalál harcot vívnak az ufókkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!