első fél percet néztem meg, de elég gáz. egy hülye tag zihál, meg valaki fel-le kapcsolgatja a villanyt meg ügyesen megoldott trükköket vesz fel, miközben össze-vissza forgatja a kamerát.
annyiféleképpen meg lehet oldani mindent hogy hihetetlen... gáz.
Némelyik felvétel valósnak tűnik,de vannak vagyon jó hamisítók. Mivel én minden természetfeletti dologban hiszek, azt mondom,igaz lehet.(a valósnak tűnő része).
22/L
nem tartom valósnak. egy ilyen erejű természet feletti jelenség csak is démoni lehet. amennyiben az van. az nem merül ki egy sima tárgy csapkodásba. erős hatással kéne lennie a férfi szellemi és lelki állapotára. egy olyan helyzetben ha csak nem jártas az ilyen szituációkba örül h él és nincs ideje/ereje a kamerával rohangálni. nincs az a csökkentett agyú ember, aki ilyen helyzetbe a lakásba maradna ha csak nem idézést/űzést akar végrehajtani. nos akkor pedig a véleményem: nem valós
17/L
ui.: én is hiszek az ilyesmikbe ezért eléggé sokat olvasok ilyeneket után ebből kifolyólag letudom vonni a következtetéseket...
Végignéztem. A vége fele ott már elég durva. főleg az a Jézusos jelenet:S...
14.35-től van a padlásos jelenet...Na ez volt a legparáztatósabb. :S Ennél a jelenetnél a Paranormal Activity film jutott az eszembe.
Én azt mondom, vannak felvételek amik nagyon valósnak tűnnek és lehet van olyan közöttük amik hamisak de biztos van olyan felvétel is ami igazi.
Ezek után nehezen fogok elaludni éjszaka. :S:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!