Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez a videó felvétel igazi lehet?

Ez a videó felvétel igazi lehet?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 26. 20:19
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
erős idegzetűeknek ajánlom a videót!
2011. márc. 26. 20:20
 2/27 A kérdező kommentje:
De ha szellemek léteznek akkor démonok is, és a kereszténységnek is lehet alapja, a gonosznak, és a varázslényeknek is... és misztikus történeteknek is, ami mindenre választ ad,,,, lehet hogy varázslények is léteznek?
2011. márc. 26. 20:23
 3/27 A kérdező kommentje:
Mért nem válaszoltok rá???
2011. márc. 26. 20:39
 4/27 anonim ***** válasza:

első fél percet néztem meg, de elég gáz. egy hülye tag zihál, meg valaki fel-le kapcsolgatja a villanyt meg ügyesen megoldott trükköket vesz fel, miközben össze-vissza forgatja a kamerát.

annyiféleképpen meg lehet oldani mindent hogy hihetetlen... gáz.

2011. márc. 26. 20:53
 5/27 anonim ***** válasza:

Némelyik felvétel valósnak tűnik,de vannak vagyon jó hamisítók. Mivel én minden természetfeletti dologban hiszek, azt mondom,igaz lehet.(a valósnak tűnő része).

22/L

2011. márc. 26. 20:53
 6/27 anonim ***** válasza:

nem tartom valósnak. egy ilyen erejű természet feletti jelenség csak is démoni lehet. amennyiben az van. az nem merül ki egy sima tárgy csapkodásba. erős hatással kéne lennie a férfi szellemi és lelki állapotára. egy olyan helyzetben ha csak nem jártas az ilyen szituációkba örül h él és nincs ideje/ereje a kamerával rohangálni. nincs az a csökkentett agyú ember, aki ilyen helyzetbe a lakásba maradna ha csak nem idézést/űzést akar végrehajtani. nos akkor pedig a véleményem: nem valós

17/L

ui.: én is hiszek az ilyesmikbe ezért eléggé sokat olvasok ilyeneket után ebből kifolyólag letudom vonni a következtetéseket...

2011. márc. 26. 21:01
 7/27 anonim válasza:
OMG!lehet igazi...
2011. márc. 26. 21:03
 8/27 A kérdező kommentje:
Nem nagyon merem végig nézni talán a 5 percig néztem, de elkel mondanom hogy nagyon valósnak tűnik, és nagyon durva videó felvételeket tartalmaz ez az egész,, nem jó dolgok ezek, de ha tényleg léteznek szellemek démonok, vagy akármi mások, akkor erről mért nem tud az ember, és mért szorul össze az ember gyomra ha ilyenről van szó, vagy miért van ez az egész és mért nincs olyan ember aki értene ezekhez ????
2011. márc. 26. 21:15
 9/27 anonim ***** válasza:
Megnéztem a végéig jó kis videónak lehet mondani, nekem főleg a padlásos rész tetszett a legjobban én valószínű hogy szívrohamot kaptam volna ott helyben. Félig már amúgy hittem hogy léteznek de ez a videó.......hát sok ehhez hasonló videókat láttam már.........de ez..........ilyet soha. Még régebben direkt akartam volna magamra vonni egy szellem figyelmét hogy lássam,tapasztaljam hogy mégis milyen lehet......... most már inkább azt érzem hogy nem kéne.
2011. márc. 26. 21:20
 10/27 anonim ***** válasza:

Végignéztem. A vége fele ott már elég durva. főleg az a Jézusos jelenet:S...

14.35-től van a padlásos jelenet...Na ez volt a legparáztatósabb. :S Ennél a jelenetnél a Paranormal Activity film jutott az eszembe.

Én azt mondom, vannak felvételek amik nagyon valósnak tűnnek és lehet van olyan közöttük amik hamisak de biztos van olyan felvétel is ami igazi.

Ezek után nehezen fogok elaludni éjszaka. :S:D

2011. márc. 26. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!