Lehetséges hogy UFO-t láttam az égen tavaly nyáron. Akkor most UFÓt láttam?
Figyelt kérdés
Kint voltam anyukámmal este KB. Fél 9-kor teregettünk és az egyik pillanatban a ház sarkánál láttam KB. 3-4 fehér gömböt és lassan mentioned és nem volt hangja.2013. jan. 5. 18:38
11/39 A kérdező kommentje:
Utolsó akkor szerinted mi volt?
A kérdés kor nem jól fejeztem ki magam.
Nem a ház sarkánánál volt hanem a háztetôtôl magasasabban volt néhány méterrel.
És nem földi eredetû volt szerintem. Érthetô?
2013. jan. 5. 19:45
12/39 anonim válasza:
Ha 3-4 fehér gömböt láttál, nem volt hangjuk sem, akkor ufok voltak. Azt, hogy földi vagy földönkívüli dolgok repültek, azt csak a jóisten tudja.
13/39 A kérdező kommentje:
Utolsó szerintem nem földi eredetû volt mert a technika világába még csak 40 valahány éve élünk szóval szerintem nem földi tárgy volt.
2013. jan. 5. 19:55
14/39 anonim válasza:
Optikai csalódás lehetett. Nevezheted UFO-nak is ha jól esik. Gondolom képet nem sikerült készíteni-így azért nehéz bármit is kijelenteni. Ami neked azonosítatlan repülő objektum-az lehet hogy másnak nem az.
15/39 anonim válasza:
Én nem hiszem hogy! UFO volt lehetett az gömbvillám is! Az sokkal valószínűb mint az hogy!UFO-T láttál
18/39 A kérdező kommentje:
A gömbvillámra rá tudok cáfolni mert akkor aznap nem volt semmilyen vihar.
2013. jan. 5. 20:09
19/39 anonim válasza:
Kérdező... pár dolog:
1. fél 9-kor teregetsz este?
2. minek táblagép, ha nem értesz hozzá?
3. igen, ufó volt, mert nem tudod azonosítani mi az. Amíg meg nem tudod mi volt, addig ufó.
20/39 anonim válasza:
És te abból megállapítod, hogy nem földi, hogy hány éve élünk a technika világába? A gömbvillám pedig nem csak viharkor jön létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!