Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok! Szerintetek Mi...

Szkeptikusok! Szerintetek Mi lehet az Ufo jelenség?

Figyelt kérdés

Ha nem idegen lények által irányított légi járművek azok, akkor szerintetek mi lehet?

Tényleg komolyan érdekelnek az elméletek,nyitott vagyok mindenre.

2012. dec. 18. 10:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hát nézd.

Érdekes a videó.Nem tudom megmondani mi volt az csak azt hogy eléggé természetellenes.

Én sem hiszem hogy kis szürkékkel teli űrhajók repkednek a föld légterében mert ha tényleg sokkal fejlettebbek akkor valószínű hogy robotokat küldenek vagy netán valamiféle mesterséges intelligenciáról van szó.Sok észlelés elég kis méretű tárgyról szól (kosárlabda nagyságú) ami eléggé kicsi ahoz hogy utazzanak benne.Ahogyan mi is küldözgetjük az űrszondáinkat más bolygókra ugyan úgy ők is küldhetnek bizonyos dolgokat a földre.

2012. dec. 19. 11:03
 12/12 nemelfogult ***** válasza:

"Pont alatta megy el a repülő, gondolod az nem vette észre?"

Na és gondolod, ha mégis észrevette volna, akkor ebből a videóból kiderülne? Nem értem mi a logikád ebben. Egyébként 100++ pilóta jelentett ufo-t, ezt mindenki tudja. Ezeket nem teszik a napi hírekbe, tehát erről a győriről sem fogsz többet hallani.

2012. dec. 19. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!