Szkeptikusok! Szerintetek Mi lehet az Ufo jelenség?
Ha nem idegen lények által irányított légi járművek azok, akkor szerintetek mi lehet?
Tényleg komolyan érdekelnek az elméletek,nyitott vagyok mindenre.
"Az UFO (angol betűszó: Unidentified Flying Object, magyar jelentése: „azonosítatlan repülő tárgy”, a köznyelvben egyszerűen ufó) olyan repülő objektum, melyet nem azonosítottak. Az ufóészlelések nagy része valamilyen meteorológiai vagy optikai jelenségre vagy repülőeszközre vezethető vissza, néhány esetben viszont felmerül, hogy az észlelt jelenség oka jelen tudásunkkal nem magyarázható."
Sorolom.
1. Civil repülőgép [magánrepülőgép, utasszállító]
2. Katonai repülőgép [vadászgép, bombázó, felderítő, titkos fejlesztés]
3. Meteor, hullócsillag
4. ISS [minden este 2x elmegy a fejünk fölött, mégis sokan nézik ufónak]
5. Műhold [van belőlük egy jó pár]
6. Ahogy az előttem író is írta, hülyegyerekek játszanak
Röviden.
Ja, ami kimaradt, valóban.
7. Meteorológiai jelenség
8. Optikai jelenség
9. Meteorológiai eszköz
#5/6
Volt tegnap egy videóval összekötött kérdés. Ha megnézted a videót (és feltételezzük, hogy nem manipulált), akkor amit azon látsz, melyik kategóriába sorolnád?
Ez volt a videó: https://www.youtube.com/watch?v=Ylp8Ge692co
Felhő?
Pont alatta megy el a repülő, gondolod az nem vette észre?
De nyilván 100x valószínűbb, hogy idegen lényekkel teli űrhajó, arra van a világon a legnagyobb esély!!!!négynégynégy
Mondjuk én nem mondtam, hogy idegenekkel teli űrhajó csak kérdeztem a véleményed.
Egy ufo, ha még feltételezzük is, hogy földön kívüli és intelligens kontroll alatt van, akkor sem biztos, hogy "űrhajó". Csalódnék, ha csak annyi lenne talán sok ezer éves technikai előny mellett. A mi mobil telfonunk pár év alatt már nem vagy nem csak telefon pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!