Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tudnátok nekem mesélni ezekről...

Tudnátok nekem mesélni ezekről a dolgokról? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szögezzük le hogy istenfélő ember vagyok és csak kíváncsiságból érdekelnének ezek a dolgok:

- annunakik

- plejád

- reptoid

- dogonok

Ezeknek mi közük van 1máshoz v ki mikor találta ki meg ienek :D vki aki vágja a storit(hittérítés nemkell csak a történet érdekel)

2012. dec. 7. 18:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
A"pleiádok" a fiastyúk rendszerből érkeztek,a szürkék rossz lények! -Az "annunakik" teremtették állítólag az emberi fajt,sokkal a földi élet kialakulása előtt,egy másik bolygón,majd megölték az őshüllőket,egy meteorit-al,majd az embert betelepítették! -Hogy a fajuk túlélje,keveredtek más fajokkal,így lett az embernek 2 elágazása, vér vonala,az egyiken fejlődtek az emberek,és aranyat akartak ásatni velük,a másikon a köztes lények,kik hozzá szoktak a földi környezethez,ezáltal életben maradhattak az "annunakik" !
2013. ápr. 8. 02:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!