Tudnátok nekem mesélni ezekről a dolgokról? (többi lent)
Szögezzük le hogy istenfélő ember vagyok és csak kíváncsiságból érdekelnének ezek a dolgok:
- annunakik
- plejád
- reptoid
- dogonok
Ezeknek mi közük van 1máshoz v ki mikor találta ki meg ienek :D vki aki vágja a storit(hittérítés nemkell csak a történet érdekel)
Röviden Tömören.
Ezeket kb itt az oldalon találták ki.
Mindegyik a dec.21-ei világvégével kapcsolatos.
A raptoidok fogják uralni a földet...mivel az övüké volt.
A lhoúk segitennek minket gyözni majd...
Kb ez az alapsztori...
A többi hülyeség meg már jött pl.vesszö(raptoid elleni legföbb fegyver)
oltári nagyokat lehet nevetni rajtuk.
Nehogy elhidd amiket a sok hülye ír itt.
Na ennyi
peace.
Annunakik - ők a "teremtőink", akik feltúrbppozták az őseinket, a majomembereket hogy irányíthatóak legyenek s rabszolgaként tartsák őket. valószínüleg már kihaltak.
Plejádok - "fénymunkások" mindig igérgetik hogy ekkor jönnek meg akkor jönnek... szerintem csak szivatnak.
Reptoidok - ők a Föld intelligens őshonosai. 65 millió évvel ezelöt a Föld alá kényszerükltek egy atomháború miatt, amit két másik földönkívüli faj vívott - ez az atomháború irtotta ki a dínókat is.
Dogonok - ők egy afrikai nép tagjai, akiket régen a szíriusztól láttogatták az idegenek, azt hiszem valamiféle kétéltű lények voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!