Anorexiás Annunaki miért szemeteli tele az oldalt a bárgyú paranormal-os cikkeivel?
Nekem igazából annyi a bajom vele hogy nagyon lejáratja az ezotéria kategóriát és kiszorítja az értelmes, gondolkodni képes embereket. Például valaki úgy dönt, hogy benéz az ezo kategóriába és az első kérdés amit meglát olyasmi hogy "meddig akarja még a NASA eltitkolni hogy a reptoidok az apokalipszis után újra fognak teremteni minket?" És még azzal a lendülettel marha gyorsan itt is hagyja a topicot és ezentúl lehülyéz mindenkit aki ide írogat.
Meg hát az alapvető probléma, hogy csak trollkodik.
Ez a Waulberg Veronika nagyon unalmas, az tény.... mondjuk én nem értem, hogy egyáltalán hogyan jutnak át a moderátorokon a kérdései... Általában mikor jelenteném az egyiket, akkor azt írja, hogy már látta moderátor....
Szerintem valamelyik modi rokona, vagy pedig "megdolgozott" érte :)
Annunaki ugyanaz, mint az említett Veronika, Kis Coffos, Pfauenfitz (vagy mi) Chlotild és gyanítom, hogy Súr is, meg ki tudja, hogy még ki. Időről időre kitiltják, de visszajön úgy alter egóval.
Nyilvánvaló, hogy direkt hülyeségeket ír, de arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi a célja vele. Ha simán trollkodik, akkor csak sajnálni tudom, hogy ennyi időt és energiát öl bele, nem jól csinálja. De elképzelhető, hogy azon fáradozik, hogy az egész ezotéria témát nevetségessé tegye a közönség előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!