Anorexiás Annunaki miért szemeteli tele az oldalt a bárgyú paranormal-os cikkeivel?
Figyelt kérdés
Hatást nem ér el vele, humorértéke nincs a kérdéseinek, elgondolkodtatni a legkisebb mértékben sem tudja a népet. Mi értelme? Élvezi, hogy a sárga földig lehordják őt?2012. dec. 2. 18:40
1/23 anonim válasza:
Az a vicc, hogy nemrégiben, egy valóban vicces választ adott az egyik kérdéshez amivel mindenki, még én is egyet értettem furcsa módon.
2/23 Shai-Hulud válasza:
Hát igen, tudjuk hogy tyúkszem is talál vakot.
Ja, nem is, vak szem is talál tyúkot.
Vagy hogy is van? :-(
3/23 anonim válasza:
Troll, de nagyon unatkozik. Gondolom nincs kapcsolata, nem jár iskolába, nem dolgozik, nincs egy barátja sem.... inkább sajnálom, mint utálom.
4/23 anonim válasza:
Mint Waulberg Veronika már kitiltották -gondolom, mert eltűnt-, és most e néven trollkodik.
5/23 anonim válasza:
ki az a Anorexiás Anuunaki nem értem
6/23 anonim válasza:
7/23 anonim válasza:
Ja, így már értem valami hülye kis csaj :DD
8/23 anonim válasza:
Ez meg milyen kérdés, Haggard? UFO-t észleltél, vagy ezzel kapcsolatban valami?
9/23 anonim válasza:
# 8 Anorexiás Annunaki az UFO észlelések része. Ha nem itt akkor hol máshol kérdezhetné meg?
10/23 anonim válasza:
Anorexiás Annunaki, küldesz magadról képet?
Privátba is jöhet! Nagyon kíváncsi vagyok rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!