Paranormal Entity - Szépen kérek mindenkit az írjon, aki már látta, a többi lent (? )
Annyi kérdésem lenne így látván a filmet, hogy:
- Igazi szereplők, mer ahogy látom még [élnek !?]
- Megtörtént eset, mert szerintem igen, de nem vagyok biztos így benne, hogy a szereplők élnek, viszont a felvétel mer original, a szöveg alapján:
Thomas Finleyt 23 évesen tartóztatták le 19 éves húga, Samantha és Edgar Lauren (52 éves professzor) meggyilkolásáért. A jelentések szerint Thomas Finley a kora reggeli órákban riasztotta a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrök már halott húgával a karjaiban találtak rá. Thomas gyanúsítottként került a rendőrségre, vallomásában egy ismeretlen eredetű, démoni jelenséget jelölt meg elkövetőként. Néhány nappal később öngyilkos lett. A család közeli rokonai egy kazettát találtak a helyszínen. Úgy döntöttek, hogy mindenki számára elérhetővé teszik a felvételt, hogy szemtanúi lehessünk a Finley-ház borzalmas történéseinek… A megfoghatatlan, paranormális jelenségekkel teli felvételek a bizonyítékai annak, hogy Samantha halálát nem emberi lény okozta…
Az "Ideglelés" óta divat ilyen áldokumentumfilmeket gyártani. De ha jobban utánajársz, keresgélsz egy kicsit, kiderül, hogy kamu az egész. Egyetlen régebbi filmről tudom úgy, hogy bár nem dokumentumfilm, de igaz történet alapján készült, igaz kicsit kiszínezve, legalábbis a szereplők valós szereplőkről lettek mintázva, tényleg volt egy ilyen család, akik állították, hogy megtörtént velük az az eset, ez pedig az Átkozottak otthona. Van még egy, aminek valós alapja van, az: Ördögűzés Emily Rose üdvéért. Talán ezek "horror" kategóriában, amiknek a való életben is lehet nyomát találni.
De ezek a Paranormal Entity, Paranormal activity és The fourth kind féle kreálmányoknak nincs sok közük a valósághoz.
Nem tudom igaz - e vagy sem... mindenesetre első randin a párommal ezt néztük meg... részegen, de én kiröhögtem a filmet, szerintem kamu :)
Ha majd velem történik, elhiszem :D
Szerintem ezt nézzétek meG
Grave Encounters 2011
vaagy...MÉGJOBB!
Paranormal Activity Tokyo Night
Nem mertem elaludni utána:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!