Mi történt a paranormal.hu-val?
Figyelt kérdés
Biztos ismeri valaki itt is ezt az oldalt,úgy látom megszünt,arra lennék kíváncsi,tudja e valaki miért?
Elég értelmes oldal volt az internet mocskai mellett,nem hazudoztak rajta,hitelesnek tartottam,erre most nem tudok többet felmenni rá,érdekes!Mintha valakinek fájna az igazság az ufós ügyekkel kapcsolatban,nem?
2010. aug. 21. 17:24
1/5 Harrr válasza:
Az igazság az ufós ügyekkel kapcsolatban azoknak fáj,akik oda járnak :)
Lehet hogy karban tartják az oldalt, vagy elköltözik. Szerverhiba is lehet... Ha ez megnyugtat, én sem tudom megnyitni az oldalt :P
2/5 anonim válasza:
Megszünt,legalábbis nagyon úgy tünik...
3/5 anonim válasza:
A kormány törölte... a szerkesztőket megölték... az olvasók emlékeit törlik... a tiédet is fogják... ezt a kérdést is... menekülj! Túl sokat tudsz!
4/5 anonim válasza:
nem tom hogy erre gondolsz-e de szerintem ez az-e!
5/5 A kérdező kommentje:
hurrá!Visszajött!
2010. aug. 29. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!