te jó ég...
Na jó figyeljetek én vagyok diator.
És nem teszek mást mint tovább kutatok az idegen civilizációk után...
Minden nap nézem az eget és amikor felnézek, mindig megdöbbenek a csillagos égbolt szépségén.
Azt hiszem, hogy a dolgok bonyolultabban kezdenek lenni.
Az ufo kutatás nagyon nehéz.
Sok dolgot láttam és tudni szeretném, hogy mi volt az.
Én 404-nek köszönettel tartozom, hogy mutatott nekem egy videót amit rajtam kívül ő látott én és még egy személy.
Ezt a videót nem hinném hogy bárki más is láthatta rajtam és 404-en kívül. Soha nem láttam hasonlót és a videó hihetetlenül tisztán és élesen lehetett rajta látni azt amit láttam.
Nem akarok ködösíteni.
De saját tapasztalatból tudom, hogy nem hisznek nekem.
És saját tapasztalatom alapján is tudom azt hogy ebből a ufo témából sokan viccet csinálnak.
Én is ezért ide ritkán írok konkrét és olyan dolgokat amikre én hipotézisként gondolok.
Más részt, hogy ha tudni szeretnétek LÉTEZNEk földönkívüli civilizációk , én most azokról szeretnék megtudni többet amik más síkokból jönnek a bolygónkra , ezek a lények tudatosak és azt hiszem, hogy gyakran figyelnek minket. Képesek utazni a dimenzió síkokon keresztül. Olyan lények ezek amik nem hogy feletünk állnak, hanem a galaxisunkban élő fizikai testel biró civilizációk felett is áll... Hozzá tenném hogy ezek a civilizációk több ezer évvel is előttünk járnak!
Ezek a lények amikről én most tudomást akarok szerezni, olyan lények akik energia lényként vannak jelen..
Köszönöm a megértéseteket.
hahó , én vagyok diator!!!
Betudnám bizonyítani, hogy belépek abba az akkontomba de akkor ezt a felhasználói fiókomat se tudnám használni az ip miatt köszi srácok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!