Kína felől UFÓK jöttek Indiába? Erről mit gondolsz?
Furcsa repülő tárgyak keltették fel az indiai katonai vezetés figyelmét. A röplabda méretű objektumokból száznál is többet figyeltek meg a kínai határ menti területeken, közli az : India Today.
A jelentéseknek kezdetbe nem tulajdonítottak nagy jelentőséget, utána a tömeges észlelések miatt India arra készült, hogy diplomáciai síkra tereli a különös határsértők esetét.
Radar nem észlelte az UFÓKAT, az az nem fémből voltak ! A szenzorok és robotgépek sem jártak sikerrel. Szemmel látták őket és az Indiaiak szerint kína felől jöttek, vajon földönkívüliek voltak ? Így akarják egymásnak ugrasztani az embereket hogy másik fél katonai objektumainak álcázzák magukat vagy pedig csak véletlen jöttek kína felől és akartak valamit ?
Ha intelligens választ szeretnél akkor előbb írnod kéne végre egy intelligens kérdést...
Most pedig kérdésre kérdéssel válaszolnék. Ha én láttam egy UFO-t, de senki más nem látta, a fényképeken nem látszódik és semmilyen eszköz nem érzékelte, akkor vajon hazudhatok-e arról, hogy láttam?
Az első dolog amivel belekötnél az az lenne hogy "jajj de hát ezt több száz ember látta" Erre én azt válaszolnám, hogy látott valaki egy addig arrafelé ismeretlen repülőgépeket vagy léghajókat (ami lássuk be nem szokatlan Kínában, Indiában viszont annál inkább) és elkiabálta magát hogy "UFO!" és mindenki azt hitte hogy idegen űrhajók.
Mond meg most komolyan nincs saját életed?
Ja igen nincsenek barátaid... és gondolom azt sem érted miért.
Egyébként gratulálok mert ennyi földrengető hülyeséget akkor se találok ha keresek pedig szoktam ám keresni MEGHAJLOK TUDÁSOD ELŐTT!
Lenne néhány észrevételem.
1. A radar nem a fémet érzékeli. Pl. madarakat is látja, ha elég nagy tömegben repülnek együtt.
2. A hagyományos radarokat a légtérellenőrzésre már tudomásom szerint nem használják.
Méretek, sebesség stb.
Ezotéria meg ufó vagy sem, de egy tárgyról nem tudjuk megmondani a méretét, sebességét, távolságát, ha ezek közül nem ismerünk egyetlen adatot sem pontosan.
Ha tudom valaminek a magasságát (pl. egy torony), a látszólagos képéből ki tudom számítani a távolságát. Ha az megvan, akkor az adott idő alatt történt elmozdulás szögéből és a távolságból a sebességét. Ezt csak akkor, ha a mérési helyhez képest a távolsága azonos marad. Azaz körpályán mozog.
Ha semmit nem tudok, lehet 5 cm-es gyermekjáték hozzám közel, de 5 km átmérőjű üstükös is Földközelben.
Kedves kérdező. Leírok egy tárgyat. Nagyon kérlek, próbáld meg megnevezni úgy, mintha még soha nem láttál volna ilyent. Nem találkoztál még soha hasonlóval, nem tudod mi az amit látsz. És el szeretnéd mondani másoknak. Nem is tárgy, hanem inkább történés.
Van egy kemény, sima, nagy kő. Valami csillogó áll ki belőle. És oda lépet hozzá Gipsz Jakab, hozzáért a csillogó dologhoz, s el kezdett folyni a kőből a víz.
Nos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!