Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Órákon át körözött egy UFO a...

Órákon át körözött egy UFO a ház felett, mit gondolsz?

Figyelt kérdés

Az esetet a szokásos módon kommentálta a hatóság: a sarki fény lehetett az.

A skóciai Aberdeenshire-ben élő hölgy elmondta a Huffington Postnak, hogy múlt hét szombat hajnalban riadt fel arra, hogy fények cikáznak kint. Az ötvenéves hölgy ijedtében az egész házat felverte, lánya és veje vette fel telefonjával a különös jelenséget. Miután megnyugodtak, visszafeküdtek aludni, de négy óra elteltével felkeltek és azt látták, hogy a különös égi jelenség még mindig nem tűnt el. Tony Finnagan, a Civil Repülés Irányítás sajtószóvivője szerint lehetséges, hogy egy katonai repülőgépet láttak, de az kizárható, hogy akkor épp civil járművek lettek volna a légtér azon részén. Azt is megjegyezte, hogy a sarki fények intenzitása is jóval erősebb volt a szokásosnál, akár azt is nézhették UFO-nak

2012. okt. 23. 15:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
Katonai gép, v. sarki fény, ennyi. Nem idegen volt, akkor se ha 100-szor kérdezitek meg.
2012. okt. 23. 15:40
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Még hányszor lesz felrakva ez a kérdés? Ostoba paranormal.hu idiótaságok tömkelegét szabadítja el minden nap, sokan meg egyből bedőlnek az ott összehordott sztoriknak.
2012. okt. 23. 15:45
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Eltévedt.. Ők sem tévedhetetlenek..
2012. okt. 23. 15:47
 4/19 anonim ***** válasza:
paranormal.hu ? Az a béna gagyi oldal? Azt még a minimális ésszel rendelkező UFO hívők sem olvassák, annyira sz@r.
2012. okt. 23. 15:57
 5/19 anonim ***** válasza:

SZÓ SZERINT ebben a megfogalmazásban volt már feltéve ugyanez a kérdés, nem is olyan régen, és még mindig ugyanúgy nonszensz.

TIPP: kulcsszavak keresése kérdések feltevése ELŐTT, nem véletlenül léteznek.

2012. okt. 23. 16:10
 6/19 anonim ***** válasza:
nem talált parkolóhelyet
2012. okt. 23. 16:11
 7/19 anonim ***** válasza:
0%

"Katonai gép, v. sarki fény, ennyi. Nem idegen volt, akkor se ha 100-szor kérdezitek meg."

Az UFO Nyomeltüntetők,és az Elterelők mindenre ezt a betanult dumát lökik...Blablabla meterológia léggömg, kinai lámpás,sarki fény,katonai gép persze jóédes anyukátok valagát azt!

2012. okt. 23. 18:13
 8/19 anonim ***** válasza:
Jól van kabapixi, ha csak anyázni tudsz ne szóljál... és amúgy ezt mér nekem mondod? Én nem vagyok ilyen "UFO nyom eltérítő" izé amit az ezósok találtak ki... :D. Szimplán csak értelmesen megmagyaráztam.
2012. okt. 23. 19:25
 9/19 anonim ***** válasza:
Én bevallom Elterelő vagyok, OKJ-n végeztem még áprilisban.
2012. okt. 23. 19:26
 10/19 anonim ***** válasza:

kabapixi többször bizonyította már h ő mindent elhisz..:D Hisz az ufo nyomeltüntető fekete öltönyös szervezet sokkal hihetőbb, mint egy katonai gép vagy egy léggömb:)

A paranormal.hu-nak meg nem kell hinni, előbb hiszem el a cikket a Blikkből mint arról az oldalról akármit is.

2012. okt. 24. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!