Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Megtalálták az UFO-k bizonyíté...

Megtalálták az UFO-k bizonyítékát?

Figyelt kérdés

A kételkedőkre nehéz idők jönnek. A bizonyítékokra egy közép-mexikói törzs talált rá, és bárki készítette a szobrokat, nagy szemű lényeket és űrhajókat ábrázolnak.

Köztünk jártak? Csak most kerültek nyilvánosságra azok a szobrok és ékszerek, amelyek furcsa - és három - szemű, minden bizonnyal idegen lényeket, és repülő csészealjakat ábrázolnak.

Lassan mindegy lesz, hogy eddig hitt az UFO-kban, vagy sem. A videóból kiderül, hogy eddig helyesen döntött-e:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eRyZ..

2012. nov. 21. 14:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
24%

Annumaki, akkor most ufok vagy annumakik? :D

Csak vicc volt...

Es mi van, ha az akkori emberek pont ugy neztek ki, es ezeket abrazoltak? A közepmexikoi civilizacioban esetleg törhettek a fejüket repülö kitalalasan, ilyennek kepzeltek. A 3. szem meg közismert, arra erzekenyek erzik, tudjak...

Vagy mi van, ha valaki almodott csak erröl, es megalkotta az almat?

Amugy en hiszek az ezoteria sok agaban, agykontroll, feng shui, aszrtologia alapjaiban, es meg sok mindenben, amiknek utanajartam vagy megtapasztaltam, de sztem a most felmerültek is lehetsegesek az ufokrol.

2012. nov. 21. 15:04
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nehéz idők jönnek. Mindjárt indul is a menzeszem: 3 .... 2 .... 1
2012. nov. 21. 15:24
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen ezt a kérdést is még csak négyezerszer tették fel.

Mondjuk nem csodálkozok hiszen egy olyan tette fel aki elhiszi, hogy egy reptoid itt fórumozik. A többiek nem biztos, hogy érteni fogják az üzenetemet de te valószínűleg igen.

2012. nov. 21. 15:58
 14/26 anonim ***** válasza:
65%

Nem engedem, hogy bántsanak kedves kérdező:))

Én tegnap a kocsmából hazafelé menet háromszemű és négyszemű lényekkel találkoztam. Igen, itt járnak köztünk.

Most már én sem kételkedek, és hogy megbizonyosodjak, ma is lemegyek a kocsmába, hátha egy ötszeművel is fogok találkozni.

2012. nov. 21. 16:02
 15/26 anonim ***** válasza:
48%
Mi??? Ti nem hiszitek, hogy tényleg a reptoid flottaparancsnok szokott gyakorikérdéseken vàlaszolni?? Pedig bizti ez lehet egy reptoid flottaparancsnok kedvenc hobbija!
2012. nov. 21. 16:17
 16/26 Malats ***** válasza:
33%

Elhisszük hogy hülye vagy, nem kell bizonygatnod.

Erre varjál gombot!

2012. nov. 21. 16:38
 17/26 anonim ***** válasza:
55%
Ez így tényleg nagyon száraz, oda kellett volna még tenni, hogy NA ERRE MIT LÉPTEK? vagy vmi ilyesmi, ami kicsit provokatívabb lenne. Így meg sem nézem a videót.
2012. nov. 21. 17:14
 18/26 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy miért támadtatok rám ? Nem vagyok kis coffos stb és 404-es sem ! Most tettem fel ezt a kérdést előszőr és komolyan kérdeztem hogy mit szóltok hozzá, de úgy látszik, kúltúráltan itt nem lehet beszélgetni.
2012. nov. 21. 17:34
 19/26 anonim ***** válasza:
Nem-nem, itt nem lehet.
2012. nov. 21. 19:23
 20/26 anonim ***** válasza:
Nyugi, le lehet töröltetni ezeket a kérdéseket is, csak e-mailben kell írni a moderátoroknak! Ha látják a többi TELJESEN EGYFORMA kérdés linkjét is (és a Google-szerint a kérdésben megfogalmazott kifejezések csak itt GYK-n szerepelnek), akkor nyilvánvalóan többfiókos kérdésismétlővel van dolgunk, és jó eséllyel törölni fogják a kérdést! (Nekem már egyszer sikerült, most csinálja valaki más. :D)
2012. nov. 21. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!