6 Ha ezt a kategóriát tisztán tartanák,azt hiszem,kb 3 ember írogatna ebben a topikban.:D
2012. nov. 16. 22:57
12/20 anonim válasza:
Szerintem az egész jó így ahogy van. Okozott nekem pár boldog percet. :) Amúgy a sex kategória se mentes a trollok alól.
2012. nov. 17. 15:13
13/20 anonim válasza:
Mert nem hisznek az idegenekben.
2012. nov. 17. 17:22
14/20 anonim válasza:
mert ez egy nemlétező,feleslees téma,fake,nincs,nincsennek ufók!!am meg inkább itt trollkodjanak mint a komoly kérdéseknél:)
ja és lécci pontozzatok le :)
2012. nov. 17. 20:07
15/20 anonim válasza:
Az ezóban nincsenek komoly kérdések :P
2012. nov. 17. 20:35
16/20 Dalek Traak válasza:
"mert ez egy nemlétező,feleslees téma,fake,nincs,nincsennek ufók!!" Ezzel most mélységesen megsértettél.
Trollkodni szabad de csak mértékkel. Sokan azonban abból a célból teszik, hogy a témát tönkretegyék és a benne hívőket megszégyenítsék.
2012. nov. 17. 21:04
17/20 anonim válasza:
Azért nem konkrétan az idegenekben nem hisznek, hanem olyanokban, hogy a Földön jártak, invázió lesz, vagy hogy ők teremtették az emberiséget, mert ezek tényleg hülyeségek.
2012. nov. 29. 00:52
18/20 anonim válasza:
Szerintem azért, mert tájékozatlanok, visszamaradottak és butácskák a hozzászólók... legtöbbjük azt sem tudja,, mi az a földönkívüli életforma, de azért hozzászól.
Mondjuk tény, hogy is (bár hiszek benne, hogy léteznek) olykor rugdoshatnékom van, olyan baromságokat kérdeznek.
2012. dec. 8. 02:34
19/20 anonim válasza:
"legtöbbjük azt sem tudja,, mi az a földönkívüli életforma, de azért hozzászól."
Halgassuk, te mit TUDSZ a földönkívüli életformákról!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!