Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ez egy UFO volt?

Ez egy UFO volt?

Figyelt kérdés

Nos ma láttam az égen egy fura dolgot...(éppen rajzoltam amikor ki néztem az ablakon...)

Szval olyan fura volt :/

Szerintetek ez tényleg UFO volt?

Készítettem fényképeket a mobilommal...

[link]

[link]

2012. nov. 9. 16:47
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
UFO-k nem léteznek. világos?? ennyit erről. legyetek már kicsit realisták! tele van ez az oldal ilyen baromságokkal!!:@
2012. nov. 12. 20:02
 22/30 anonim ***** válasza:

Utolsó: Aha... Akkor mi az a sokezer észlelés és beszámoló? Estimese kölyköknek? És a kommentedből kiidulva, erre következtetek: Azt hiszed, hogy a bolygónkon kívűl sehol máshol nincs élet az univerzumban.

Felvilágosítlak, nagyon is tévedsz.

2012. nov. 13. 12:16
 23/30 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz! Te is létezel! Arról,nem is beszélve, hogy ,létezel egy élettel teli bolygón, amin hemzseg, az élet! Ráadásul több millió bólygó létezik, amikről semmit nem tudunk! Azt mondod, hogy a végtelen világűrben, csak a mi földünkön, van értelmes élet? Na nehogymár..... -_-
2012. nov. 13. 12:34
 24/30 anonim ***** válasza:
Az előzőt empinek mondtam, csak majdnem 1x re írtuk :)
2012. nov. 13. 12:42
 25/30 anonim ***** válasza:
1X én is észleltem,csak nem volt eléggé, bizonyítható, mert elkövettem az első hibát! De azt majd máskor mondanám el!
2012. nov. 13. 12:47
 26/30 anonim ***** válasza:
Ez egy kondenzcsík volt.
2012. nov. 13. 14:29
 27/30 anonim válasza:
Öhhmmm..xd te tényleg sötét agy mint a világűr. 100% biztos hogy van élet a földön kívül hiszen mint tudjuk, a világegyetem EGY PÖPPET nagy. De ugye nem gondolod hogy a csillagászaink annyira bénák, hogy nem találják meg a "közelünkben lévő" életet?? Elég messze el tudnak mar jutni ugymond az univerzumban, valószínűleg igen messze lehet az a bizonyos legközelebbi bolygó ahol már civilizálódtak. Nem hinném hogy olyan messziről eljöttek volna hozzánk. Vagyis összefoglalva: IGEN, AZ UFO-MESE ILYEN HISZÉKENY EMBEREKNEK VAN KITALÁLVA, MINT TE VAGY!
2012. nov. 14. 21:44
 28/30 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, ha jön egy földönkívüli, minden áron, észre kéne vegyük? Semmit se tudunk a közlekedésükről! Mégis,mivel akarsz észre venni,egy fénysebességet, el nem érő, fény sebességet, megközelítő járművet?
2012. nov. 16. 20:35
 29/30 anonim ***** válasza:
A tudósok,is emberek! Ők is tévedhetnek. Ők se tudhatnak mindent! Az idegenek eszközei, meghaladják,a tudósok tudását, nincs mihez viszonyítaniuk, így nem tudhatják, mire véljék, pl:. A sugárzások jeleit, az űrből.
2012. nov. 16. 20:43
 30/30 anonim válasza:
Ennyire nem hulyek az emberek. Ti allatok vagytok, azert nem birjatok folfogni. Amugy megis hogy menne fenysebesseggel ha ott allt 10 percig? Es miert nem szallnak le??? Nincs semmi bizonyitek a letezesukre!az emberek szeretnek kitalalni olyanokat, amikkel masokat etetnek. A WCmanoban miert nem hiszel? Rohelyes..
2012. nov. 25. 19:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!