Ez egy UFO volt?
Figyelt kérdés
Nos ma láttam az égen egy fura dolgot...(éppen rajzoltam amikor ki néztem az ablakon...)
Szval olyan fura volt :/
Szerintetek ez tényleg UFO volt?
Készítettem fényképeket a mobilommal...
2012. nov. 9. 16:47
1/30 anonim válasza:
Hallottál már a csíkokról amiket a repülök húznak az égen?
Szerintem nem...
3/30 anonim válasza:
Több információt legyél szíves közölni az esettel kapcsolatban,mennyi ideig volt látható,hogy tűnt el.
Milyen alakja volt...a telefonos kép nem túl éles.Tényleg lehet egy repülő előlnézetből.
4/30 anonim válasza:
Az UFO annyit jelent hogy "azonositatlan repulo targy". Ha feldobod a papucsodat 5 meter magasra es a szomszed neni elso pillantasra nem tudja megallapitani hogy az egy papucs, akkor technikailag az is egy UFO.
5/30 anonim válasza:
Második: Pihentesd a fantáziátlan hülyeségedet. Unalmas dolog ez a reptoidos képzelgés.
6/30 anonim válasza:
mivel nem tudtad beazonosítani ezért igen, egy ufo volt
7/30 anonim válasza:
Végre!!! OH BOY leírta amit akartam már!!!!!
8/30 anonim válasza:
én meg tegnap olyat láttam fényes nappal, mintha egy kapszula lebegett volna az égen, mellette meg egy utasszállító repült, és húzta a csíkot :D akkor az most mi volt? a ISS? vagy a millenium falcon?
9/30 anonim válasza:
mindig van legalább egy ember, aki leírja, hogy mit ufo =/= földönkívüli... ez a világ legnagyobb közhelye komolyan mondom, marha unalmas olvasni...
10/30 A kérdező kommentje:
hát olyan kb 10 percig láttam aztán igy eltünt.
2012. nov. 9. 19:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!