Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért van az, hogy az UFÓK...

Miért van az, hogy az UFÓK mind spirituális törvények szerint élnek, csak mi hiszünk a materializmusba?

Figyelt kérdés

Kontakt személyektől tudjuk és ősi elbeszélések alapján & mitológiákból, pl Dogonoktól, hogy az ide érkező civilizációk (Gyűjtő néven UFÓK), mert nem minden idegen jött ide még. Mind spirituális törvényeknek engedelmeskednek és élnek és mind hisz egy felsőbb szellemben Istenben. Miért van az, hogy csak itt a földön hisznek még emberek a materializmusba és ateizmusba ?

Lehetséges, hogy betíltják majd idővel és a tudomány haladottabb fejlettségével az ateizmust & materializmust?

2012. nov. 7. 14:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"Habár bele lehet kötni a laza fogalmazásba, de nincs érteleme, a kérdés feltevése nagyon is jó. "

[link]

Jó a felvetés, de nem azután, hogy már ezerszer lecsapták ezt a magas labdát.

2012. nov. 8. 00:03
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem szúrja ki a szemeteket az egyértelmű provokáció?
2012. nov. 8. 11:01
 23/28 nemelfogult ***** válasza:
28%

#11/22

Harmadszor az azonosíthatatlan repülő tárgyak, pedig se a látható dolgokban sem csak a képzeletetekben élő idegen hordákban sem hisznek. Idegen életformákkal, pláne civilizálttal még nem vett fel kapcsolatot az emberiség. Hogy pár agyament és követői mit képzelegnek a témában, teljesen használhatatlan az űrkutatás szempontjából."

Edgar Mitchell NASA űrhajós, a Holdon járt és enyhén szólva más a vélemenye. Talán az agyament ebben a témában az aki nem kel fel a szkeptikus karosszékből és nem veszi a fáradságot kicsit utánanézni a dolgoknak.

2012. nov. 8. 12:13
 24/28 nemelfogult ***** válasza:
11/12... itt írod, hogy "Ez viszont sem a Dogonok, sem más idegen civilizáció létét nem bizonyítja." Tudod, ha már a helyesírási hibákkal is bántod a kérdezőt, nem tudom megállni, hogy ne értesítselek róla: A DOGONOK EGY LÉTEZŐ AFRIKAI TÖRZS, sosem voltak idegenek. És nagyon érdekes legendáik vannak amiről a kérdező tud... Szóval ez tárgyi hiba volt részedről, de remélem hagytam pár helyesírási hibát a hozzászólásomban amit megkontrázhatsz:)
2012. nov. 8. 13:17
 25/28 nemelfogult ***** válasza:
Válaszaim 11/25-nek szólnak. Elírtam. Elnézést, ha más venné magára, de a felhozott témákból kiderül.
2012. nov. 8. 16:29
 26/28 anonim ***** válasza:
mert mi jelenleg (összességében), az átlagot tekintve egy félállati létformát képviselünk
2012. nov. 8. 23:34
 27/28 anonim ***** válasza:

Rájöttem miért olyan ismerős ez a feltevés, már egyszer olvastam: [link]

Éééés most figyelj!! Mi magyarok nagy valószínűséggel vagyunk a legősibb fennmaradt civilizáció, akiket emiatt elakarnak már jó ideje távolítani a föld színéről (ez az ősiség dolog a nyelvünk miatt ad okot erre a következtetésre. pl: rovásírások a piramisok oldalán, amiket szépen eltávolítottak, bár még talán látszanak maradványok stb.) Meg a pallagok is eléggé rejtélyes (mesterséges) képződmények.

2012. nov. 9. 18:53
 28/28 anonim ***** válasza:
A kérdező biztos a vogonokra gondolt. :D
2012. dec. 31. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!