Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek mi lesz az után,...

Szerintetek mi lesz az után, hogy kihaltunk?

Figyelt kérdés

Tegyük fel 100-150 millió év múlva megjelenik egy újabb, kb. velünk egy fejlettségi szinten álló civilizáció. Megtalálják a kövileteinket, mit fognak gondolni rólunk. Egyálatlán fogják feltételezni, hogy mennyire voltunk okosak? (pl. használati tárgyakait ilyen idő távlatában nehéz lenne tanulni, és igaz maradványokat is)

De pl. felfedeznék, hogy a mi korunkban felgyorsult a felmelegedés? Gondolom maradnak nyomai. Ha nem találnának maradványokat belőlünk, feltételeznék, hogy egy másik kultúra miatt volt.

Vagy ha nekik is kialakulna egy vallásuk, egyáltalán nyilvánosságra hoznák, hogy mi is léteztünk vagy eltusolnáK?

2012. nov. 7. 12:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
# 19 : akkor ne koptasd az ujjadat, és ne írj ide. minket ez érdekel. vannak teóriáink, kérdéseink, amiket talán nevezhetsz hülyeségnek, de semmi sem biztos,hogy úgy van, ahogy a többség mondja. szerintem a kíváncsiság jobb, mint a teljes érdektelenség egy adott téma iránt. nem értem, miért fáj ez neked, meg miért kritizálsz minket: "itt is megvan a hsz-ok színvonala"...:S, a tiednek is megvan a színvonala...
2012. nov. 11. 16:46
 22/24 anonim ***** válasza:
De annak semmi értelme hogy olyan időkről gondolkozol ami semmit nem változtat a jeleneden de még a jövődön sem. Ez nem emberi lépték hogy 150 000 000 év.
2012. nov. 11. 20:48
 23/24 A kérdező kommentje:
Szerinted. Engem viszont leköt. Én is sok dolgot látok, amit az emberek csinálnak és aminek szerintem semmi értelme. Ilyenek vagyunk.
2012. nov. 11. 20:57
 24/24 anonim ***** válasza:
ufók jönnek ide,és létrejön az ufió.ojanok lesznek mint mi csak csunyábbak:))
2012. nov. 17. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!