Szerintetek hihető Bob Lazar története?
Ezt a linket egyszer elküldtem valakinek, de érdekes bárki részére, ha ide benéz (sajnos csak angolul).
nemnelfogult: jo tema, kar, hogy nem folytattatok.
bob lazarrol hol olvashatok valami reszleteset?
A link nem jon be, van mas elerhetosege??
Privibe is elkuldheted.
Szerinted tenyleg lelonek azt aki oda beteved:), de komolyan
Google tele van vele csak írd be a nevét. Van egy magyarra fordított Youtube video, ott is elég beütni a nevét.
A link itt van mégegyszer, nekem működik:
Hogy mi történne veled, ha be akarnál jutni... talán ne próbáld ki:) Mondjuk a kecskeméti katonai repülőtérre sem tudnál csak úgy besétálni.
"Szerintem hihető. Ha tudnánk, hogy a 115-ös elem mely izotópja stabil, meg lehetne állapítani, hogy igaz-e, amit mond, de én így is hiszek neki".
Én úgy hallottam, hogy nem stabil, de létezik. Ez az egész Lazar dolog olyan, mint a legtöbb desinfo ügy, ahol valós és valótlan információ úgy vegyül, hogy szinte lehetetlen kibogozni. Valakiknek érdekükben áll ezt a témát nagyon megkavarni és szerintem sikeresen csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!