Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van tudomásunk arról, hogy az...

Van tudomásunk arról, hogy az UFÓK hisznek-e Istenben/Sátánba vagy egy felsőbb Intelligenciába?

Figyelt kérdés
Kontakt meg minden infó érdekelne, de AKIK NEM HISZNEK BENNE NE VÁLASZOLJANAK !!
2012. nov. 2. 19:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Akik a

földi emberek tudatállapotához képest előrehaladottabbak, azok hisznek az Eredendő

tudatban, vagy Legfelsőbb (Supremem)-ben, és a hierarchikusan alsóbb lényekben is. Könyvekből és a népek misztikus hagyományaiból lehet tudni ezeket.

Akit meg nem érdekel az ezotéria, az ne jöjjön erre a lapra, hanem olyan lapra menjen, ami őtt érdekli tényleg.

2012. nov. 2. 23:15
 22/31 anonim ***** válasza:

Ki találta ki a Motherbookdriver-eket? Riszpekt érte, én is sok baromságot írtam már , de ezen olyan jót nevettem, hogy csak na.

Az galaktikus föderáció meg el fog pusztulni, méghozzá a mesterem által. Tőle már csak én leszek keményebb. Hajoljatok hát meg előtte addig, míg nem ő hajlít titeket.

http://www.youtube.com/watch?v=1lcRkaXOla4

2012. nov. 2. 23:16
 23/31 anonim ***** válasza:
Hinni lehet benne, maximum. Tudomásunk viszont nincs róla.
2012. nov. 3. 02:10
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

Neked kéne megkérdezni mert te nem érted.

Ja te vagy aki még mindig nem érti hogy kb 10^-13 on tól lefelé a fizika tankönyvek szerint sincs idő és tér?

A másik nyelvtan.Te valamiért az idő szóhoz valami láthatatlan 4.dimenziós fogalmat csatolsz ezért nem tudod értelmezni hogy a kiáradás miért idő ,röviden azért mert a mozgásokban mindig van idő feljebb a makro fizikában.

Minthogy létezési periódusok áradnak ki "fúvódnak fel mint egy léggömb" a forrás körül folyamatosan.

Vagyis ez a legkülső lufi a legrégebbi múltja a forrásnak ,a születési pillanata és ez a legkülső héj tolja el a többi forrást mivel a "lufik" azaz létezési hullámok átmennek egymáson.Ez egy egyszerű függvény már sztem leírtam és ez az egydimenziós világ pontosan azért mert még nem beszélhetünk térről ez tudományosan is létezik ez a húrelmélet .Majd feljebb formát öltenek ezek az erővektorok ahol már beszélhetünk térről is de az még jó sok nagyságrendre van és az lesz még csak a Planc hossz, bár nem vagyok benne biztos hogy ott van téridő, az inkább csak az atom felett lesz ami viszont innen még iszonyat messze van.

Így már világos?

2012. nov. 3. 15:10
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

http://www.youtube.com/watch?v=dF6fobiCfOs&feature=player_de..

Így néz ki egy víz elem . Ezek azok a bizonyos idő rétegek amik áradnak ki de nevezhetjük létezési rétegeknek is.

2012. nov. 3. 17:06
 26/31 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, petboj, ez a fickó csak beszél a levegőbe, de nem mond szinte semmit. Csak beszédstílusában hasonlít némileg egy tudományos előadóra, viszont a mondandójának 90%-a sallang. Ezt nem lehet letagadni. A maradék 10% a tartalom, arról lehetne esetleg vitatkozni.

Akkor sem venném komolyan, amit mond, ha a kísérletifizika-tanárom lenne az egyetemen. Ugyanazt csinálja, mint Németh Sándor a Vidám Vasárnapon, rá asszociáltam először.

2012. nov. 3. 17:17
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor sem venném komolyan, amit mond, ha a kísérletifizika-tanárom lenne az egyetemen."

Ezek szerint te azért figyelsz oda valakire legyen az fizettet egyetemi prof vagy egy akárki aki mond dolgokat , mert tetszik a pofája. És ha nem tetszik az arca akkor kilyelented hogy nincs semmi értelme amit mond ,kíváncsi lennék az egyetemen ezt el mernéd e játszani ,biztos hogy nem mivel az a szent írás azért kapsz majd diplomát meg doktorit és később munkát ,nem mellesleg lehet hogy sok pénzedbe is került a kar úgyhogy ott nem lennél ilyen bölcs hogy már előre tudod hogy csakis hülyeségeket fogsz hallani a jutubos videókban ezért nem is kell vele foglalkozni.

Közben süt rólad az értetlenség ugyan állítod hogy 10%a vitaképes dolog de ha most megkérdezném hogy mit értettél meg abból amit átlinkeltem ,előtte meg többször is leírtam saját szavakkal ,csak menne a személyeskedés hogy ez az ember egy bolond és tudományosan nem megalapozott ezért nincs is mit megérteni a zagyvaságaiból mert ilyen hogy idő hullám nincs is mert a fizetett egyetemen nem ezt tanítják és te nem ellenkezhetsz a konzum tudományokkal.

CSak azt nem értem hogy pont egy ilyen ember tesz föl ufós meg Istenes kérdéseket? Aztán ha valaki segít megérteni a dolgokat akkor már nem is számít mert semmi értelme hisz nem tudományos és nem olyan ember szájából jön akit te elfogadsz hitelesnek.

Nincs neked kettős személyiséged?

Azt írod h akik nem hisznek az ufókban ne is válaszoljanak ,ezek szerint te hiszel ,mégis neked pont egy olyan ember a hiteltelen (KGY) akit saját állítása szerint elvittek az ufók tanítani és részben onnan a tudása. Most hogy van ez?

Valld be hogy unalmadban össze vissza trolkodsz.

Egyébként az a bizonyos 10% is olyan tudás amit iskolákban életed végéig nem fogsz megkapni,és hogy most nem érted mik azok a gömbök csak azt jelenti hogy még nem elég fejlett a felfogóképességed ,túl fiatal vagy.

2012. nov. 3. 19:08
 28/31 anonim ***** válasza:
0%

"Van tudomásunk arról, hogy az UFÓK hisznek-e Istenben/Sátánba vagy egy felsőbb Intelligenciába?"

- inkább az emberek a hívő lények, az UFO-k inkább az isteneket adták mindenkor ezen a bolygón

Isten vs Sátán pl. =

anunnaki vs anunnaki

szürke vs reptilián

mindig is ezek adták az isteneket az embereknek

a titkos társaságok mögött ezek az idegenek vannak

nem zárható ki, hogy így van

akiket pl. "zsidóknak" neveznek a János-evangéliumban, azok az akkori zsidóság valódi vezetői: reptilián hibridek

"az emberek féltek a zsidóktól"

a szövetségkötés az új típusú "Jahvével" ezt jelentette

2012. nov. 4. 00:08
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem tudtam, petboj, hogy a te álláspontod szent és kikezdhetetlen. Nem tudtam, hogy te egy vagy a véleményeddel, ezért próbáltam meg a véleményeddel vitatkozni. Szívesen darabokra szedném az Istened, alias K.Gy. videóját. Ezt csak azért nem tette meg eddig senki, és nem fogom én sem, mert (1) rajtad kívül senki nem veszi komolyan, csak a te véleményed meg nem ér nekem annyit, (2) nem hiszem el, hogy rád bármilyen észérv is hatna. Tőlem ez volt az utolsó, az értelmed nyugodjon békével!
2012. nov. 4. 17:01
 30/31 anonim ***** válasza:
Ide jó sok fasság van írva.
2012. nov. 4. 18:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!