Van tudomásunk arról, hogy az UFÓK hisznek-e Istenben/Sátánba vagy egy felsőbb Intelligenciába?

Akik a
földi emberek tudatállapotához képest előrehaladottabbak, azok hisznek az Eredendő
tudatban, vagy Legfelsőbb (Supremem)-ben, és a hierarchikusan alsóbb lényekben is. Könyvekből és a népek misztikus hagyományaiból lehet tudni ezeket.
Akit meg nem érdekel az ezotéria, az ne jöjjön erre a lapra, hanem olyan lapra menjen, ami őtt érdekli tényleg.

Ki találta ki a Motherbookdriver-eket? Riszpekt érte, én is sok baromságot írtam már , de ezen olyan jót nevettem, hogy csak na.
Az galaktikus föderáció meg el fog pusztulni, méghozzá a mesterem által. Tőle már csak én leszek keményebb. Hajoljatok hát meg előtte addig, míg nem ő hajlít titeket.

Neked kéne megkérdezni mert te nem érted.
Ja te vagy aki még mindig nem érti hogy kb 10^-13 on tól lefelé a fizika tankönyvek szerint sincs idő és tér?
A másik nyelvtan.Te valamiért az idő szóhoz valami láthatatlan 4.dimenziós fogalmat csatolsz ezért nem tudod értelmezni hogy a kiáradás miért idő ,röviden azért mert a mozgásokban mindig van idő feljebb a makro fizikában.
Minthogy létezési periódusok áradnak ki "fúvódnak fel mint egy léggömb" a forrás körül folyamatosan.
Vagyis ez a legkülső lufi a legrégebbi múltja a forrásnak ,a születési pillanata és ez a legkülső héj tolja el a többi forrást mivel a "lufik" azaz létezési hullámok átmennek egymáson.Ez egy egyszerű függvény már sztem leírtam és ez az egydimenziós világ pontosan azért mert még nem beszélhetünk térről ez tudományosan is létezik ez a húrelmélet .Majd feljebb formát öltenek ezek az erővektorok ahol már beszélhetünk térről is de az még jó sok nagyságrendre van és az lesz még csak a Planc hossz, bár nem vagyok benne biztos hogy ott van téridő, az inkább csak az atom felett lesz ami viszont innen még iszonyat messze van.
Így már világos?

http://www.youtube.com/watch?v=dF6fobiCfOs&feature=player_de..
Így néz ki egy víz elem . Ezek azok a bizonyos idő rétegek amik áradnak ki de nevezhetjük létezési rétegeknek is.

Ne haragudj, petboj, ez a fickó csak beszél a levegőbe, de nem mond szinte semmit. Csak beszédstílusában hasonlít némileg egy tudományos előadóra, viszont a mondandójának 90%-a sallang. Ezt nem lehet letagadni. A maradék 10% a tartalom, arról lehetne esetleg vitatkozni.
Akkor sem venném komolyan, amit mond, ha a kísérletifizika-tanárom lenne az egyetemen. Ugyanazt csinálja, mint Németh Sándor a Vidám Vasárnapon, rá asszociáltam először.

"Akkor sem venném komolyan, amit mond, ha a kísérletifizika-tanárom lenne az egyetemen."
Ezek szerint te azért figyelsz oda valakire legyen az fizettet egyetemi prof vagy egy akárki aki mond dolgokat , mert tetszik a pofája. És ha nem tetszik az arca akkor kilyelented hogy nincs semmi értelme amit mond ,kíváncsi lennék az egyetemen ezt el mernéd e játszani ,biztos hogy nem mivel az a szent írás azért kapsz majd diplomát meg doktorit és később munkát ,nem mellesleg lehet hogy sok pénzedbe is került a kar úgyhogy ott nem lennél ilyen bölcs hogy már előre tudod hogy csakis hülyeségeket fogsz hallani a jutubos videókban ezért nem is kell vele foglalkozni.
Közben süt rólad az értetlenség ugyan állítod hogy 10%a vitaképes dolog de ha most megkérdezném hogy mit értettél meg abból amit átlinkeltem ,előtte meg többször is leírtam saját szavakkal ,csak menne a személyeskedés hogy ez az ember egy bolond és tudományosan nem megalapozott ezért nincs is mit megérteni a zagyvaságaiból mert ilyen hogy idő hullám nincs is mert a fizetett egyetemen nem ezt tanítják és te nem ellenkezhetsz a konzum tudományokkal.
CSak azt nem értem hogy pont egy ilyen ember tesz föl ufós meg Istenes kérdéseket? Aztán ha valaki segít megérteni a dolgokat akkor már nem is számít mert semmi értelme hisz nem tudományos és nem olyan ember szájából jön akit te elfogadsz hitelesnek.
Nincs neked kettős személyiséged?
Azt írod h akik nem hisznek az ufókban ne is válaszoljanak ,ezek szerint te hiszel ,mégis neked pont egy olyan ember a hiteltelen (KGY) akit saját állítása szerint elvittek az ufók tanítani és részben onnan a tudása. Most hogy van ez?
Valld be hogy unalmadban össze vissza trolkodsz.
Egyébként az a bizonyos 10% is olyan tudás amit iskolákban életed végéig nem fogsz megkapni,és hogy most nem érted mik azok a gömbök csak azt jelenti hogy még nem elég fejlett a felfogóképességed ,túl fiatal vagy.

"Van tudomásunk arról, hogy az UFÓK hisznek-e Istenben/Sátánba vagy egy felsőbb Intelligenciába?"
- inkább az emberek a hívő lények, az UFO-k inkább az isteneket adták mindenkor ezen a bolygón
Isten vs Sátán pl. =
anunnaki vs anunnaki
szürke vs reptilián
mindig is ezek adták az isteneket az embereknek
a titkos társaságok mögött ezek az idegenek vannak
nem zárható ki, hogy így van
akiket pl. "zsidóknak" neveznek a János-evangéliumban, azok az akkori zsidóság valódi vezetői: reptilián hibridek
"az emberek féltek a zsidóktól"
a szövetségkötés az új típusú "Jahvével" ezt jelentette

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!