Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van tudomásunk arról, hogy az...

Van tudomásunk arról, hogy az UFÓK hisznek-e Istenben/Sátánba vagy egy felsőbb Intelligenciába?

Figyelt kérdés
Kontakt meg minden infó érdekelne, de AKIK NEM HISZNEK BENNE NE VÁLASZOLJANAK !!
2012. nov. 2. 19:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
x) mit trollkodod tele a másik kérdését? Bezzeg ha a szellemekhez vagy a mágiához írna valaki ilyet az már nem tetszene...
2012. nov. 2. 20:57
 12/31 anonim ***** válasza:
Biztos hogy jó helyre írtad ezt? Nem látok következetességet.
2012. nov. 2. 21:02
 13/31 anonim ***** válasza:
Az "x)" nevű felhasználónak írtam és jó helyre.
2012. nov. 2. 21:03
 14/31 anonim ***** válasza:
49%
Örülj neki hogy szét trollkodják, legalább hamarabb leesik neki mekkora ostobaságban hisz. És most nem azt mondom, hogy a nagy számok törvénye alapján nem létezhetnek földönkívüli létformák, netán nem lehetne saját hitviláguk, csupán az embereknek erről fogalma sincs és jó pár száz vagy ezer évig nem is lesz. Pláne ezeknek a netes fórumharcos idiótáknak, akik a youtube-ról szerzik az "ismeretanyagot".
2012. nov. 2. 21:05
 15/31 anonim ***** válasza:

Miért tűnt el a válaszom?

Itt van még egyszer a link, gondolkozzon csak el mindenki aki ilyenekben hisz, hogy érdemes-e ilyen szektás fanatikusokkal közösséget vállalni. Ez a saját weboldaluk, nem ellenpropaganda:

[link]

2012. nov. 2. 21:07
 16/31 anonim ***** válasza:
Én hiszek Istenbe..Nem akkorok beköpni a levesetekbe,ha nem hisztek istenbe nem erőltetem.Kedves kérdező ezt te komolyan gondolod,vagy azért gondolod azt mert a neten olvastad, tudod,hogy egy honlapot egy ember is megtudja csinálni. DE sajnáljak téged nem kéne ilyen komolyan venni ezt a dolgot.
2012. nov. 2. 21:13
 17/31 x) ***** válasza:
89%

És honnan tudod hogy amit írtam az nem igaz? Lehet hogy én is kontakt vagyok, vagy akár reptoid/annunaki. Lehet hogy én ezeket a dolgokat amiket leírtam pontosan jól tudom.

Na de most komolyan... ha azt írnám hogy a vallás egy emberek által megalkotott és elfogadott relatív dolog és önzőség más, tőlünk teljesen eltérő földönkívüli fajokra rámagyarázni, levetíteni akkor abba is belekötnél mert te is csak egy troll vagy akinek öröm másokat leugatni. Üdv a klubban, haver.

2012. nov. 2. 21:14
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Találhatsz több tíz vagy több száz embert, aki ugyanazt hiszi, amit te. Ettől még az nem lesz igaz. Akkor sem, ha mindenki más befogja a száját.
2012. nov. 2. 21:35
 19/31 anonim ***** válasza:
2012. nov. 2. 22:43
 20/31 A kérdező kommentje:
petboj97 vkérdezd már meg Kisfaludyt honnan veszi, hogy ő jobban ért a fizikához, mint a fizikusok, amikor életében egy fizika könyvet nem vett a kezébe ? Olyan képzetei vannak, hogy az időforrás magából időt bocsájt ki és ez hozza létre a teret meg az anyagot, tér nélkül :LOL.
2012. nov. 2. 23:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!