Hol tudom jelenti hogy egy UFÓT láttam a minap?
Figyelt kérdés
Reggel 5kor történt, hallottam hogy nagy a hangzavar az állatok közt és láttam rohanni egy sárga törpe szerű nyálkás valamit, amint elviszi egy tyúkomat.2012. okt. 16. 23:57
11/16 anonim válasza:
Hívd ki rá a TEK-et. Luke Skywalkert is elkapták, ráadásul Budapesten. xD
12/16 anonim válasza:
Mi az a TEK? Töketlen Elzüllött Kecskék?
13/16 anonim válasza:
Jelentsd a Futacijjke.com oldalon.
15/16 anonim válasza:
te normális vagy b+? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd besírtamg*ciszakadok..:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD az ilyen tömörgyönyör emberek mindig bearanyozzák a napomat.
16/16 anonim válasza:
hallod ember.. te azt honnan láttad hogy nyálkás?X"DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a hülyeségnek egy olyan szintjét mutattad meg nekem amire már nem voltam kíváncsi. :(:DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!