Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Valószínű, hogy UFO-t láttam?

Valószínű, hogy UFO-t láttam?

Figyelt kérdés
Tegnap suliba menet sorompót kaptam ezért egy ideig álltam és nézelődtem...egyszer észrevettem, hogy a távolban a messzi vasúti híd mögött valami fényes dolog fölrepül a felhőkbe, majd néhányszor előbukkan és elég magasan eltűnik...Na ez most mi volt? Lehetett esetleg rakéta is?
2012. okt. 16. 18:26
 1/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam belinkelem a helyet: [link] A híd másik végén szántóföldek vannak, bár lehet hogy attól sokkal messzebb volt az amit láttam
2012. okt. 16. 18:28
 2/8 anonim válasza:

Rakéta biztosnem de vagy a honvédség vadászpilótái gyakorlatoztak vagy lehet,hogy UFO-t láttál!!

Én is láttam egyszer egy érdekesen leszálló járművet azt hittem repülőgép azt rá pár hónapra egy vadászpilóta mesélt dolgokat amit Ő látott bevetésen,hogy egy háromszög alakú lapos gép lelassul majd megfordul és szépen leereszkedik!!!

Én ugyan ezt láttam!!!

Szerinted UFO volt?

2012. okt. 16. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:

UFO-t láttál, azaz Azonosítatlan Repülő Tárgyat (Unidentified Flying Object). Az UFO, amit láttál, lehetett valami házi pedárda, lampion, rakéta, vagy valami jármű, esetleg műhold vagy a nemzetközi űrállomás.

Hogy pontosabbat mondjak, ahhoz le kellene írnod, milyen ütemben és sebességgel mozgott.

Igen, igen, hogy az ezósok se maradjanak éhen... lehet az is, hogy földönkívüli űrhajó volt, de szinte kizárt.

2012. okt. 16. 18:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Addig UFO míg nem jössz rá mi volt. De esetleg jobban le tudnád írni, milyen volt?
2012. okt. 16. 19:13
 5/8 anonim ***** válasza:
természetes hogy ufo-t láttal,nemtudtad megmodnani mi az,azonosithatatlan repülő tárgy.ami attól még lehetett földi is és földönkivüli is.
2012. okt. 16. 20:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Elég lassú volt műholdnak mert a földről emelkedett és 1 kicsit gyorsabban mint 1 vadászgép
2012. okt. 17. 18:51
 7/8 A kérdező kommentje:
És hirtelen ment fölfele
2012. okt. 17. 18:51
 8/8 A kérdező kommentje:
bocs, elég gyors* volt műholdnak
2012. nov. 17. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!