Szerintetek UFO-t láttam?
Figyelt kérdés
Hétfő reggel úgy 6 óra felé történt. Az ég tiszta volt úgyhogy felhő mögé nem tudott elbújni. Felnéztem az égre és láttam egy fehéren világító fényt, ami mozgott. Elsőre azt hittem, hogy egy műhold, de el hirtelen eltűnt, majd egy 10 másodperccel később egy másik helyen feltűnt majd megint eltűnt és ott tűnt fel ahol legelsőnek volt. Mi volt ez?2012. szept. 29. 14:16
1/10 Markus0120HUN válasza:
lehet hogy UFO volt. ha földön kialakultak az élőlények akkor más bolygókon mért ne? :D
2/10 A kérdező kommentje:
Én nem kételkedek az UFO-k létezésében csak nem tudom hogy mit láttam.
2012. szept. 29. 14:28
4/10 A kérdező kommentje:
Én is szeretem utolsó, de ez most hogy jött ide?
2012. szept. 29. 14:31
5/10 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy idegen űrhajó volt.
6/10 A kérdező kommentje:
Amúgy ez Dél-pest megyében volt. Valaki még észlelte ezt rajtam kívül?
2012. szept. 29. 14:38
7/10 anonim válasza:
szerintem a #3-as úgy értette hogy állj le a piálásról,de ha még se akkor nem szóltam
Elemér jósnő
8/10 anonim válasza:
Szerintem több műholdat láttál. Ha éppen megvilágítja őket a Nap, és jó irányba tükröződnek a napelemei, akkor világítanak, ha elbújik a Föld vagy a Hold mögött, vagy elfordulnak az elemei, akkor hirtelen eltűnnek.
Kis nevezéktan: UFO = Unknown Flying Object, vagyis ha nem tudod, hogy mi az, akkor az egy UFO. Akkor is, ha egy földönkívüli civilizáció által készített űrhajó, akkor is, ha egy Airbus repülőgép.
9/10 anonim válasza:
Ja, az csak Jani volt, az úthengeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!